Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

noaptea muzeelor 2022
Categorie: APH Cultural

Noaptea Muzeelor va avea loc, anul acesta, sâmbătă, pe 14 mai, a anunțat Rețeaua Națională a Muzeelor din România.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a RNMR, reprezentanții acesteia menționează data la care va avea loc Noaptea Muzeelor, în România, simultan cu evenimente ce vor fi derulate pe plan internațional. De asemenea, aceștia și-au exprimat speranța că evoluția pandemiei va permite organizarea vizitelor în muzee în format clasic, după doi ani în care multe evenimente au avut loc doar în on-line.

“Poate o să avem autobuze, poate o să avem din nou tipărite hărți-program (poate nu numai în București), încercăm în premieră o băutură premiată internațional, o bragă energizantă a Nopții Muzeelor, ne afișăm peste tot în București cu ajutorul Phoenix Media, poate o să avem și trotinete, poate dau sponsorii peste noi, vedem.

Poate coronavirusul va avea bunul simț să ne lase ca după doi ani să revenim la o ediție normală, imunizată acum, cu anticorpi și chef pentru muzee, spații culturale diverse, experimente artistice, inovație, tehnologie.

În București, Rețeaua Națională a Muzeelor din România va organiza această ediție împreună cu ARCUB.

Rugăm toate muzeele și entitățile culturale care doresc să participe să pregătească deja evenimentele. În curând, RNMR va trimite fișa oficială de înscriere” este mesajul transmis vineri de RNMR.

Înainte de pandemie, numai în Prahova erau mii de oameni care vizitau, în Noaptea Muzeelor, instituțiile de cultură.

VEZI ȘI: Peste 11.000 de vizitatori, sâmbătă, la Noaptea Muzeelor

Back To Top