Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Concertul simfonic este dedicat ajutorării refugiaților ucraineni
Categorie: APH Cultural

În această seară, scena Sălii „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” a fost luminată în albastru și galben, culorile drapelului Ucrainei. Concertul simfonic de joi, 3 martie, este dedicat ajutorării refugiaților ucraineni.

Melomanii au fost invitați, în această seară, să contribuie la strângerile de fonduri inițiate de Crucea Roșie sau în urna care a fost amenajată în foaierul Filarmonicii din Ploiești. De asemenea, pot fi făcute și donații on line prin crucearosie.ro sau în conturile Crucii Roșii agenția BRD Piața Romană:

Lei - RO76BRDE410SV07590484100
EURO - RO12BRDE410SV31714694100
USD - RO88BRDE410SV26413794100

În această seară, în sala „Ion Baciu”, au sunat acordurile Rapsodiei orientale pe teme culese și compuse de Dimitrie Cantemir și un cântec vechi moldovenesc pentru vioară, violoncel și orchestră, de Radu Sinaci, „Petrecere Populară” de Sabin Drăgoi și „Divertisment Rustic”, lucrare aparținând, de asemenea, lui Sabin Drăgoi. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice ploieștene s-a aflat Emil Vișenescu, iar soliști au fost Radu Sinaci (violoncel) și Simina Croitoru (vioară).  Sala funcționează la o capacitate de 30%, iar participarea la evenimente este permisă conform normelor în vigoare.

Back To Top