Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Vineri, 4 martie, se împlinesc 45 de ani de la dispariția marelui actor și om de cultură Toma Caragiu. Pentru Teatrul din Ploiești, care îi poartă numele, este o zi mare, în care artiștii vă invită la momente unice, pentru a onora amintirea marelui artist.

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești organizează o serie de manifestări dedicate omului și actorului Toma Caragiu. Începând cu ora 11.00, vor avea loc depuneri de flori la statuia situată în imediata vecinătate a Teatrului și la bustul amplasat în foyerul teatrului. Tot în foyerul teatrului, actorul Ilie Gâlea va evoca personalitatea marelui artist și viața sa închinată scenei, în cadrul evenimentului „Amintiri despre Toma Caragiu”, la care vor participa și elevi ai școlii „Toma Caragiu” Ploiești.

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile

Unul dintre acei artiști care s-a bucurat în egală măsură de aprecierea publicului și a criticilor de teatru și film, Toma Caragiu spunea despre sine însuși: „Eu nu am devenit actor, eu m-am născut actor!”

Caracterizat de pasiunea pentru meseria sa, a încântat spectatorii cu desăvârșirea cu care își juca rolurile, iar numeroasele partituri din registrul comic sau dramatic pe care le-a interpretat i-au adus o notorietate indiscutabilă în lumea artistică. După dispariția lui, au rămas zeci de momente memorabile, multe dintre ele pline de ironii și aluzii la adresa regimului politic, cunoscute și apreciate și astăzi.

Toma Caragiu fost numit director al „Teatrului de Stat” din Ploiești în anul 1953, la vârsta de 28 de ani, deținând această funcție timp de 12 ani. În această perioadă, a interpretat pe scena ploieșteană, cu o dăruire excepțională, 34 de roluri.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top