Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

PLOIEȘTI JAZZ FESTIVAL
Categorie: APH Cultural

O nouă ediție a Ploiești Jazz Festival va avea loc la finalul lunii octombrie, iar pregătirile au început de pe acum.

Evenimentul "se bucură de un nou parteneriat de excepție, acela cu Muzeul Jazz-ului din New Orleans. În urma colaborării parafate în aceste zile, Muzeul Jazz-ului și Filarmonica «Paul Constantinescu» vor conlucra la realizarea unui film documentar tematic. Materialul video va fi realizat în baza proiectului «Jazz Roots: USA to Romania», care urmează a fi depus în numele ambelor instituții de cultură și ar putea fi finanțat de Ambasada Statelor Unite la București. Domnul Greg Lambousy, Directorul New Orleans Jazz Museum, și-a exprimat deja disponibilitatea în vederea susținerii acestui proiect, independent de eligibilitatea proiectului.

VEZI ȘI: Ploiești Jazz Festival, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, la împlinirea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai

Suplimentar, colecții aflându-se în patrimoniul edificiului american vor putea fi admirate la Ploiești în timpul edițiilor de festival, dar și în câteva alte orașe din România sau SUA. Parteneriatul cu Muzeul Jazz-ului din New Orleans ne bucură și ne onorează în egală măsură, Ploieștiul fiind organizatorului primului festival de gen din România, în 1969”, au transmis reprezentanții Filarmonicii Ploiești.

Ediția din acest an a festivalului va avea loc în perioada 26 – 30 octombrie.

Back To Top