cuscrii din tirana
Categorie: APH Cultural

 • Spectacolele săptămânii 16-22 mai aduc publicului comedii cu suspans, melodii de suflet și aventuri uimitoare are personajelor pentru copii.
• „Cuscrii din Tirana” se întorc vineri, în sala Teatrului „Toma Caragiu”.
• „Cântăreții din Bremen” este o poveste despre prietenie, cu multe întâmplări inedite. Iată programul complet. 


Vineri, 20 mai, de la ora 19.0, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, putem viziona comedia „Cuscrii din Tirana”. Liza și Alfred, doi tineri care s-au cunoscut în timp ce studiau la Londra, își doresc să se căsătorească. Liza provine dintr-o familie înstărită de greci, iar Alfred are origini albaneze. Peni și Lykourgos, părinții Lizei, cred însă că viitorul lor ginere este un lord englez. În curând, intră în scenă și părinții lui Alfred, Klampeta și Boukouran, iar nunta este pusă în pericol.

VEZI ȘI: EXPOZIȚIE. Pictori naivi ploieșteni expun la teatru de Zilele Ploieștiului. Ce spune caricaturistul Iulian Pena-Pai?

Sâmbătă, 21 mai, la ora 19.00, vom urmări „Crimă la Howard Johnson”, un spectacol spumos. Tânăra și atrăgatoarea Arlene este plictisătă de căsătoria ei cu Paul Miller. Din acest motiv, îl cucerește pe Mitchell, dentistul familiei, alături de care plănuiește să îl elimine pe Paul. Acesta este doar începutul unui șir amuzant de răsturnări de situație, care ne binedispune, dar ne va oferi și câteva motive să reflectăm la diverse aspecte ale vieții.
Duminică, 22 mai, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne delectăm cu show-ul „Dă, Doamne, cântec!”, cu melodii cunoscute și îndrăgite ale apreciatului dirijor și compozitor Viorel Gavrilă, în care vor interpreta soliștii Teatrului de Revistă Majestic: Nico, Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniați de Orchestra Majestic. Amfitrion: Mihaela Rus. Invitat special: Aurelian Temișan.
Sala Teatrului de Animație îi așteaptă pe ce mici la „Cântăreții din Bremen” - miercuri, 18 mai, orele 10.00 și 11.30, și joi, 19 mai, orele 10.00 și 11.30. Este una dintre cele mai iubite povești pentru copii, care vorbește despre prietenie și solidaritate, istorisind întâmplările prin care trec patru animale care pornesc împreună spre Bremen. Petrecându-și noaptea într-o casă ce aparținea unor tâlhari, ei reușesc să îi pună pe fugă pe hoți și dobândesc astfel un sălaș.
Duminică, 22 mai, orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație, micii spectatori se pot bucura de „Bucle Aurii”, un spectacol antrenant și inedit, adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. „Bucle Aurii” urmărește aventurile unei fetițe care, în avântul jocului, ajunge singură în pădure. Obosită și înfometată, ea descoperă locuința unei familii de urși, care îi vor deveni prieteni.
Biletele pot fi achizitionate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

VEZI ȘI: ZILELE ORAȘULUI PLOIEȘTI. Concerte, spectacole, ateliere și târguri, între 20 și 22 mai, pe Bd. Independenței

Back To Top