Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pictura campina
Categorie: APH Cultural

 

  • O nouă expoziție temporară de pictură este deschisă la Muzeul „Nicolae Grigorescu” din Câmpina.
  • Din această săptămână, putem vizita „Acuarelă și colaj”, un ansamblu fascinant de culoare și sentimente marca Marilena Ghiorghiță.

Cunoscută publicului de artă vizuală din toată țara, Marilena Ghiorghiță apare din nou pe simeze cu lucrări sensibile, pline de profunzime. „Pictura este, mai ales, culoare. Ca artist, simt că, pe lângă schelet, carnea lucrării este esențială și că ea e cea care creează atmosfera. Simt că gamele calde mă exprimă cel mai bine. Am fost în primul rând influențată de Lucian Grigorescu şi de Bonnard. Îmi plac jocurile de lumină și umbră, casele vechi, porticurile, detaliile arhitectonice, obiectele din atelier. Prefer să lucrez în aer liber de aceea mă și simt foarte bine în tabere de creație şi excursii de documentare. Îmi place să experimentez tehnici mixte. Îmi plac colajul, grafica, pastelul, acuarela, acrilicul și combinații între acestea. De asemenea, tehnica picturii pe sticlă”, a declarat artista.

Expoziția temporară de picture „Acuarelă și colaj” poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 09.00-17.00, la Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

CITEȘTE ȘI: 1 IUNIE. Filarmonica lansează două basme simfonice pentru copii

 

Back To Top