Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru 1-5 iunie
Categorie: APH Cultural

• De 1 iunie, Teatrul „Toma Caragiu” pregătește o mulțime de surprize pentru cei mici, pe aleea pietonală, iar spectacolele vor continua, în această săptămână, la Teatrul „Imaginario”.
• Nu vor lipsi spectacolele pline de suspans și neprevăzut pe scena teatrului, pentru cei care vor să guste comedii spumoase.
• Și iubitorii de muzică au parte de spectacol, cu îndrăgite melodii compuse de-a lungul timpului de Viorel Gavrilă. Iată programul complet.


Ca în fiecare an, de Ziua Internațională a Copilului, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești îi invită pe cei mici la o mulțime de activități antrenante, în aer liber. Distracția începe încă de dimineață și promite multe surprize:
- 10.00: Ateliere de creație, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești (face painting, desene pe asfalt);
- 11.00: Moment dansuri populare susținut de Ansamblul „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești;
- 17.00 - 18.00: Atelier HandMade, coordonator prof. Liliana Calciu - Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești;
- 18.00: concert „Totul va fi bine” - HMT Production;
- 18.30: spectacol „Dănilă Prepeleac”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret „Imaginario” (50 min.)
Pe toată durata evenimentului, actorii au pregătit activități de animație stradală. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești și cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești.

Voia bună continuă, în această această săptămână. Secția Dramă propune o comedie ce vorbește despre egoism, zgârcenie, iubire și alte particularități ale naturii umane, iar Secția Revistă invită la o comedie plină de suspans și situații neprevăzute, dar și la un spectacol-concert adresat iubitorilor muzicii românești. La Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret „Imaginario”, personaje de poveste ne arată o lume plină de fantezie și culoare. Iată programul complet.

CITEȘTE ȘI: 1 IUNIE. Filarmonica lansează două basme simfonice pentru copii

Joi, 2 iunie, și vineri, 3 iunie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu” vizionăm „Avarul”. Adaptare a piesei lui Moliere, comedia aduce în fața spectatorilor, într-o manieră inedită, o galerie de personaje cu trăsături și năravuri de când lumea, în contexte și situații actuale, ce garantează buna dispoziție, dar și râsul amar în fața unor tipare contemporane.
Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ascultăm „Dă, Doamne, cântec!”, un spectacol-concert în care unele dintre cele mai îndrăgite melodii compuse de-a lungul timpului de apreciatul dirijor și compozitor Viorel Gavrilă vor fi interpretate de soliștii Teatrului Majestic: Nico, Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniați de Orchestra Majestic. Invitat special: Gabriel Dorobanțu.
Duminică, 5 iunie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne distrăm la „Sorry, Charlie!”. Ispitit de un diamant valoros aflat în casa domnului Butterfly, Charlie își face un plan și pătrunde fraudulos în casa șefului său plecat în vacanță. Însă doi musafiri se ivesc din senin la ușă, iar Charlie este nevoit să intre într-un joc ce va declanșa întâmplări neașteptate și amuzante.

Joi, 2 iunie, la ora 09.30, în sala Teatrului de Animație „Imaginario”, ne așteaptă „Domnul Nostoc și cabana cărților”. În Orașul Surprizelor locuiesc domnul Nostoc și domnișoara Filomene, care au adus cu ei, dintr-o călătorie pe planeta SaturLună, niște sâmburi aparte, mulțumită cărora toți locuitorii vor avea ocazia să descopere cărțile. Totul merge cum nu se poate mai bine, până când își face apariția un personaj dornic să perturbe armonia, întruchipat de domnul „Zice-da”, pentru care lumea întreagă nu este decât un catalog imens, în care fiecare carte urmează să fie clasificată. Oare vor reuși domnul Nostoc și domnișoara Filomene să salveze Cartoteca pentru a reda bucuria întâlnirii și descoperirii cărților, în toată splendoarea, unicitatea și bogăția lor?
Vineri, 3 iunie, ora 18.00, și duminică, 5 iunie, orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație „Imaginario”, cei mici vor fi fascinați de „Bucle Aurii”, un spectacol care „ se dorește a fi primul contact al unui copil cu teatrul și chiar cu spațiul scenic, cei mici fiind întâmpinați de actori și de marionete încă din foaier, după care urmează un traseu care îi plasează chiar pe scenă, la o distanța de câțiva metri de păpuși. Astfel, spectatorii fac parte din poveste, propunerea scenică mizând și pe interactivitatea lor. O suită de jocuri este inclusă în construcția scenariului și îmbracă, aidoma unei rame, povestea clasică”, explică regizorul Georgeta Drăgan.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel 0244 522 744, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

VEZI ȘI: PICTURĂ. Marilena Ghiorghiță la Muzeul „Nicolae Grigorescu”

Back To Top