Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

filarmonica 2 iunie
Categorie: APH Cultural

 • Filarmonica Ploiești invită tinerii la concert inedit, cu o tematică fascinantă.
• Joi, 2 iunie, la ora 19.00: Proiectul „Călătorie muzicală de-a lungul Dunării – De la Pădurea Neagră la Marea Neagră”.


Filarmonica „Paul Constantinescu” atrage tinerii la muzică simfonică. Concertul este este o invitație în lumea fascinantă a compozițiilor clasice armonioase și este inclus în Proiectul „Călătorie muzicală de-a lungul Dunării – De la Pădurea Neagră la Marea Neagră”.
La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Cristian Spătaru, iar solisti vor fi Bogdan Miu (pian), Yassen Stamenov (vioară), Sofia Smărăndescu (vioară), Miriam Powroslo (vioară) și Daniel Dumitrașcu (pian).
Programul cuprinde Rondo de Concert K.V. 382, în Re major, pentru pian și orchestră de W.A. Mozart, Concertul pentru vioară și orchestră, op. 35 – partea I de P. I. Ceaikovski, Concertul nr. 1, în fa diez minor, op. 14, pentru vioară și orchestră de H. Wieniawski, Concertul în re minor, op. 47, pentru vioară și orchestră – partea I, de J. Sibelius și Concertul nr. 3 în do minor, op. 37, pentru pian și orchestră – partea I, de L. van Beethoven.
Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenti) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro. Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile AICI. Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744. 

CITEȘTE ȘI: VERNISAJ. Expoziția itinerantă „Petri & friends” pornește din Ploiești

Back To Top