Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

muzeu virtual
Categorie: APH Cultural

 • Patru muzee din județul Prahova, din cadrul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie, pot fi vizitate virtual din această săptămână. 
• Platforma online cuprinde tururi virtuale 3D interactive, fotografii și informații documentate pentru 48 de muzee din zona rurală a Moldovei și Munteniei.
• Care sunt obiectivele culturale?


În prezent, 48 de muzee pot fi vizitate virtual pe platforma www.muzeedelasat.ro, dar în viitor, vor fi adăugate și alte obiective culturale din mediul rural. Website-ul este disponibil în limbile română și engleză și a fost creat printr-o co-finanțare a Administrației Fondului Cultural Național (AFCN).
„Scopul final al proiectului este cel de a crea dorința utilizatorului de a se «transforma» într-un vizitator fizic, care plătește și susține cultura, dar și de a oferi posibilitatea celor care nu se pot deplasa fizic să exploreze unul dintre cele 48 de muzee. Platforma nou-creată și tururile virtuale au potențialul de a susține un dialog permanent între public și instituția muzeală”, a declarat Nicoleta Felea, copywriter și consilier în promovare online.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. Călătorie muzicală pentru tineri

Cele patru muzee din județul Prahova, din cadrul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie, care pot fi vizitate virtual din această sptămână, pe www.muzeedelasat.ro, sunt: Muzeul „Conacul Pană Filipescu”, Muzeul Memorial „Constantin și Ion Stere”, Muzeul „Crama 1777” și Muzeul „Casa Domnească” Brebu.
În martie 2022, 18 de muzee din Muntenia au primit vizita echipei care a scanat, fotografiat și documentat fiecare obiectiv cultural, parcurgând peste 3.000 de kilometri. Acestea beneficiază acum de o pagină dedicată în cadrul platformei Muzee de la sat, care constă în: tur virtual 3D interactiv, realizat cu echipament de înaltă performanță, fotografii interior-exterior, fotografii din dronă, text de prezentare și informații de contact. Acestea au rolul de a îmbunătăți imaginea muzeelor de la sat în mediul online. Totodată, turul virtual al fiecărui muzeu va putea fi vizualizat și de pe cea mai accesată și populară platformă de navigare din lume, Google Maps.

VEZI ȘI: România reală: 41,5% dintre copii se află în risc de sărăcie sau excluziune socială

Back To Top