Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

expo cristale
Categorie: APH Cultural

 • Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova marchează venirea anotimpului estival cu un inedit alai de flori de mină.
• Expoziția va fi deschisă de marți și va cuprinde exemplare din colecția muzeului, dar și eșantioane exotice.


Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova marchează venirea anotimpului estival cu un inedit alai de flori de mină, strânse-n buchet în cadrul expoziţiei temporare „Grație și frumusețe în lumea cristalelor”.
Expoziția este deschisă începând din 7 iunie, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești. Suntem invitați să n îndreptăm pașii spre o călătorie inedită în adâncurile Pământului, acolo unde natura a zămislit de-a lungul timpului, nestemate ascunse, curcubee unice: fascinantele flori de mină.

CITEȘTE ȘI: Spargere la un magazin de bijuterii din centrul Ploieștiului
În cadrul expoziţiei, sunt etalate în șase vitrine, flori de mină din patrimoniul muzeului, iar informaţii detaliate despre acestea sunt afișate pe roll-up-uri și pe suporți ce conțin texte de specialitate despre exemplarele prezentate.
Sunt prezentate eșantioane deosebite de cuarț, stibină, calcit, gips din zona Baia Mare, dar şi eşantioane exotice: malachit, turmalină, secțiuni și geode de agate, dar și acvamarin.
Prin combinaţia culorilor și armonia echilibrelor sintetice, prin multitudinea formelor de prezentare și unicitatea exemplarelor, expoziția fascinează și ne lasă întredeschisă o poartă spre minunata lume a cristalelor.

CITEȘTE ȘI: Stand Up Therapy: „Povești de adormit adulții” vin cu haz la Filarmonică

 

Back To Top