Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

  fest-tatiana-stepa2În acest weekend, ploieştenii şi-au amintit de unul dintre artiştii care au marcat, prin creaţiile lor, folkul românesc. Festivalul dedicat Tatianei Stepa a ajuns la cea de-a treia ediţie.

Festivalul de folk dedicat regretatei artiste Tatiana Stepa a avut loc, în acest weekend, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti. Spectacolul a reunit nume mari ale folkului autohton. Evenimentul a fost şi ocazia, pentru prietenii şi admiratorii Tatianei Stepa, de a aduce un omagiu artistei. Invitată a festivalului, cunoscuta scriitoare Ileana Vulpescu a reamintit publicului frânturi din viaţa prietenei sale. „Tristeţea Tatianei Stepa era de o înaltă calitate. Pe ea a lansat-o Adrian Păunescu, Dumnezeu să-l odihnească şi pe el, cu Cenaclul Flacăra. Pe versuri atât de frumoase ale lui Păunescu, ea a compus nişte cântece excepţionale, printre care eu consider o capodoperă «Copaci fără pădure». Acolo unde sunt acum şi Tatiana şi Adrian Păunescu - pentru că pe noi ne ţine pe lumea asta speranţa că există dincolo de lumea asta şi o altă lume - cred că s-au întâlnit şi el îi scrie poezii, iar ea compune muzica”, a spus Ileana Vulpescu.

„Am fost impresarul Tatianei Stepa şi prietena ei. Pe 21 aprilie era ziua ei de naştere. M-a rugat să fac acest festival la Ploieşti. A ales acest oraş dintre toate pentru că a rămas impresionată de publicul ploieştean. Se simţea iubită la Ploieşti. Anul acesta am ajuns la a treia ediţie a festivalului pe care i l-am dedicat şi sperăm că acest eveniment va deveni, în timp, unul care să atragă admiratori ai Tatianei din toate colţurile ţării”, ne-a mărturisit Brânduşa Simion, organizatorul festivalului.

Pe scenă au urcat Cătălin Stepa, fiul artistei, Ana Maria Maranda, actriţa Maria Ploae, Maria Gheorghiu, Constantin Neculae, George Nicolescu, Vasile Şeicaru şi Victor Socaciu.

Back To Top