Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

expoindia17Uniunea Artiştilor Plastici Filala Prahova se poate mândri cu una dintre expoziţiile de excepţie aflate pe simezele Galeriei de Artă Ploieşti. Daniela Rîndaşu, o tânără artistă din Câmpina, uimeşte prin originalitate dar şi tehnica pe care a ales-o pentru lucrările sale.

Intitulată „Kannamoochi”, în traducere din limba indiană, „De-a v-aţi ascunselea”, expoziţia tinerei artiste Daniela Rîndaşu, vernisată, ieri, în cadrul Galeriilor de Artă din Ploieşti, aduce pe simeze o viziune nouă, dar şi o reacţie personală împotriva  nedreptăţilor şi abuzurilor la care sunt supuşi copiii în India. După un stagiu de lucru timp de mai mulţi ani, în această ţară, artista a reuşit să contureze lucrări care transmit clar mesajul său. „Deşi titlul pare că se referă la jocul de copii, eu am fost inspirată de sărăcia şi abuzurile care se întâmplă în India asupra copiilor, puşi să muncească, să cerşească şi multe altele. Am încercat să transmit şi un mesaj social pentru că am fost puţin revoltată de ceea ce se întâmplă acolo. De exemplu, din zece copii care se duc la şcoală, numai trei au pantofi”, ne-a povestit Daniela Rîndaşu. Tehnica sa dă profunzime imaginilor. „Am folosit o tehnică mixtă, începând cu fundalul care este din bitum, apoi am construit, din colaje şi puţină pictură, planul doi, iar planul cel mai apropiat este imprimerie. Am încercat să dau impreisa de reflexie tocmai ca să aduc ceva nou”, ne-a mai spus artista.

Colegii ei din Ploieşti au fost gata să o încurajeze atât pentru lucrări câ şi pentru modul în care le-a realizat. „Este o expoziţie aparte a unei tinere artiste care este află la prima sa expunere în Galeria de Artă de la Ploieşti şi prima sa expoziţie personală. Este surprinzător ceea ce ne prezintă ca tematică, dar mai ales faptul că la o vârstă fragedă şi-a cristalizat un stil propriu de lucru, care poate fi uşor recunocut, îmbinând colajul, şablonul, uleiul şi multe altele, ”, a remarcat Valter Paraschivescu,  preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici Filiala Prahova.

Cele 24 de tablouri ale Danielei Rîndaşu vor rămâne pe simezele Galeriei de Artă Ploieşti timp de două săptămâni.
{AG}EXPO{/AG}
Back To Top