Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cornelia gherlan
Categorie: APH Cultural

 

• Galeria de Artă Ploiești ne invită joi, 8 septembrie, la o nouă expoziție de pictură.
• Cornelia Gherlan aduce pe simeze „Ardens Materia”, o serie de tablouri dedicată focului, cu tot ce înseamnă simbolistica acestui element: inspirație, creativitate și energie.

Lucrările din expoziție sunt despre foc, dar focul, nu doar distruge, ci creează. La fel ca Pasărea Pheonix, reprezentarea materiei, realizată aproape în filigran de tonuri închise, din aceste lucrări nu se topește, ci se înalță spre ceruri.

O ajută aripile de foc, în tonuri calde de roșu și galben, din tablourile care amintesc de Măiastra lui Brâncuși, cu ascensiunea ei spre cer, dar o măiastră cuprinsă de un foc purificator, explică artista Cornelia Gherlan.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Ce vedem la „Toma Caragiu” în această săptămână

„Pictura m-a ales pe mine și nu eu pe ea. Figurativul din grafica mea se întrepătrunde uneori cu abstractul, dar în compozițiile mele realizate în ulei pe pânză, mă simt liberă în a experimenta abstractul iar natura este cea care mă inspiră. Arta contemporană trece prin diferite faze. Sunt încă la modă experimentările în instalație, nu stiu dacă e preferată tehnica clasică (ulei, acril pe pânză) sau reprezentarile hiperrealiste, dar ceea ce este important este că se încearcă, se caută”, declara Cornelia Gherlan într-un interviu acordat către danaartgallery.ro.

Vernisajul expoziției are loc joi, 8 septembrie, la ora 17.00, în cadrul Galeriei de Artă Ploiești.

CITEȘTE ȘI: Zilele Europene ale Patrimoniului: Ce vedem la Muzeul de Istorie

 

 

Back To Top