Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

zaraza
Categorie: APH Cultural

 

• Teatrul „Toma Caragiu” serbează, în acest sfârșit de săptămână, Zilele Europene ale Patrimoniului, cu spectacolul „Zaraza”, care a adus aprecieri pe cele mai mari scene din țară.
• Cei mai mici spectatori sunt invitați la premiera „Ali Baba și cei 40 de hoți”.
• Tot în weekend, copiii se vor putea bucura de piesa „Prostia omenească”, în cadrul evenimentului „Noaptea la Zoo”.


În acest final de săptămână, cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului, eveniment marcat în data de 10 septembrie 2022, Teatrul „Toma Caragiu” ne invită la una dintre cele mai îndrăgite producții ale secției Teatrul de Revistă Majestic, spectacolul „Zaraza”.
Cei mici sunt așteptați cu o premieră a secției Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario: spectacolul „Ali Baba și cei 40 de hoți”.
Tot pentru copii, va avea loc o reprezentație în aer liber a spectacolului „Prostia omenească”, în cadrul evenimentului Noaptea la Zoo.

Iată PROGRAMUL COMPLET al spectacolelor Teatrului „Toma Caragiu”, din această săptămână.

Vineri, 9 septembrie, ora 20.15, în Parcul Memorial „Constantin Stere” Bucov: „Prostia omenească”. Având drept sursă de inspirație două scrieri binecunoscute ale lui Ion Creangă, „Prostia Omenească” și „Povestea unui om leneș”, această montare inedită, în viziunea regizorală a Sabinei Vlaiculescu Arsenie, aduce în fața publicului personaje comice, unele cu accente caricaturale, ce vor reuși să stârnească râsul, indiferent de vârstă. Accesul la acest spectacol este liber, în limita locurilor disponibile.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Mihaela Rus: „Ne așteaptă o stagiune nouă, cu două festivaluri internaționale și multe surprize”

Sâmbătă, 10 septembrie, ora 19.00 și duminică, 11 septembrie, ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu: „Zaraza”. „Ca un gest de reverență în fața unei epoci care astăzi aproape că ne vine greu a crede că a existat cu adevărat, Răzvan Mazilu a creat la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești spectacolul „Zaraza”, tribut adus acelui timp mitic care a pus semnul egalității între Paris și Micul Paris de altădată – Bucureștiul nostru care respira în sfârșit la unison cu întreaga Europă. O lume care dansa între strălucire și întunecimi misterioase.” (Oana Medrea, „Zaraza” sau cronica rimată și ritmată a Bucureștiului de altădată, revistateatrala.radioromaniacultural.ro).

Duminică, 11 septembrie, ora 11.00, în sala Teatrului de Animație: Premiera „Ali Baba și cei 40 de hoți”. În vremurile de demult, pe când formule magice dezvăluiau ascunzători care adăposteau bogății nebănuite, trăia un negustor de lemne sărac, pe nume Ali Baba. Într-o zi, el descoperă o peșteră plină de comori, iar această întâmplare îi schimbă viața pentru totdeauna: peștera este locul secret în care temutul Hasarak, căpetenia unei bande de 40 de hoți, își adăpostește comorile. Ali Baba atrage asupra sa mânia lui Hasarak, dar, alături de soția lui, Mariana, și de bunul său prieten, măgărușul Grey, el reușește să îi înfrângă pe bandiți și să își transforme visurile în realitate.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: Câte zile libere legale mai au angajații din România în 2022

Back To Top