Categorie: APH Cultural
tineret04Ziua Naţională a Tineretului a însemnat, pentru zeci de elevi prahoveni, un prilej de sărbătoare. Cu această ocazie, Federaţia ONG Muntenia a organizat un concurs de arte vizuale intitulat „Tineretul între aptitudine şi atitudine”, răsplătit, ieri, cu premii, muzică şi dans.Concursul de fotografie şi miniclip organizat de Federaţia ONG Muntenia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Prahova, a avut ca teme toleranţa, discriminarea, egalitatea de şanse şi voluntariatul. „Competiţia a fost o provocare pentru participanţi - tineri din tot judeţul Prahova - care au abordat aceste teme cu talent dar şi cu multă muncă. În urma concursului, cele mai bune lucrări au fost expuse publicului, iar în timpul vernisajului expoziţiei de fotografie a fost realizată şi vizionarea de miniclip”, ne-a declarat Ionuţ Iancu, preşedintele „Noi putem”, din Câmpina.

„Premiile au fost substanţiale, iar valoarea lor a fost proporţională cu munca participanţilor. A încercat să răsplătim eforturile, ideea creaţiei, dar şi modul în care a fost ea realizată, iar originalitatea a contat mult. Drept urmare, la secţiunea fotografie, premiul special a fost câştigat de Mihaela Ioancu, menţiunea, de Ramona Neagu, pe locul al treilea s-a clasat Alexandra Nicolescu, locul al doilea a fost ocupat de Ion Lucian Niţu, iar premiul I a mers la Viorel Bujor. Secţiunea miniclip a fost foarte interesantă, având în vedere că participarea a fost pe echipe. Premiul special a fost oferit tinerilor Adrian Gruia şi Cătălin Roman. Menţiunea a fost câştigată de echipa formată din Andrei Manole şi Ramona Neagu. Locul al treilea fost ocupat de echipa Ionuţ Simion şi Marius Ciobanu. Pe locul al doilea s-au clasat Mihai Asofie şi Ionela Stoica, iar locul I a fost câştigat de Alexandru Radu şi Gabriela Radu”, ne-a spus Iolanda Gheorghiu, preşedintele Federaţiei ONG Muntenia.

Festivitatea de premiere a fost însoţită de un spectacol de muzică şi dans, oferit de trupa de majorete „Yellow Stars” a Colegiului Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, de membrii Asociaţiei Cultural educative „Zestrea Carpaţilor” din Comarnic şi trupa de dans White Angles, urmat de un party pentru toţi participanţii.

{AG}TINERET{/AG}

Back To Top