Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural
afis_FEMEIA_CARE_SI-A_PIERDUT_JARTIERELEBastonade, quiproquouri, cântecele și bătăi cu frișcă în "€œFemeia care și-a pierdut jartierele”! Un spectacol imaginat de regizorul Silviu Purcărete ca pe o farsă, în care artiști și mobile burgheze fantomatice alunecă grațios pe parchetul lucios. Întreaga montare se bazează pe un inteligent joc al oglinzilor, exploatat la maximum de regizor, în timp ce totul se petrece pe ritmuri stranii compuse de Vasile Sirli.
Din distribuție fac parte nume de rezonanță din comedia românească - Horațiu Mălăele, George Mihăiță, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac. Comedia "€œFemeia care și-a pierdut jartierele” a avut premiera în București în vara anului trecut. De atunci, fiecare reprezentație se joacă în capitală cu casa închisă. În luna mai, a€œFemeia care și-a pierdut jartierele” va avea primele reprezentații în provincie.
Piesă "Femeia care și-a pierdut jartierele” a fost scrisă în 1851 de Eugene Labiche, maestrul vodevilului francez. Textul lui Eugene Labiche le oferムcelor trei actori partituri spumoase, pe care publicul le va savura cu încantare.
Spectacolul se joacă luni, 27 mai, ora 19.30, la Casă de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online pe vandbilete.ro. În funcție de categorie, acestea se pot achiziționa cu 60, respectiv 80 de lei.

Back To Top