Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

 Arșinel
Categorie: APH Cultural

 

• Marele actor Alexandru Arșinel a încetat din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani.
• Actorul s-a stins pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat în ultima perioadă.

Alexandru Arşinel a fost foarte bolnav în ultimele zile. Actorul fusese internat recent într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. Chiar angajaţii centrului au fost cei care au solicitat ca Alexandru Arşinel să fie transferat la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate.
Alexandru Arşinel s-a confruntat, în ultimii ani, cu numeroase probleme serioase de sănătate: afecțiuni cardiac, diabet zaharat şi hipertensiune arterial, iar, cu ani în urmă, el suferise un transplant renal.

Artistul a avut o carieră strălucitoare de mai peste de 50 de ani glorioși în teatru și film. Cunoscut, în mod special, pentru filmele, spectacolele şi piesele jucate împreună cu marea actriţă Stela Popescu, Alexandru Arşinel a adus contribuţii importante teatrului de revistă, televiziunii şi cinematografiei româneşti, titrează antena3.ro.

CITEȘTE ȘI: Actrița Valeria Seciu a plecat spre o scenă mai înaltă

Pentru întreaga activitate artistică în teatrul de revistă precum și cea managerială, actorul a primit numeroase recunoașteri oficiale, dintre care Premiul Special UNITER pentru Teatrul de Revistă (2000), Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor (2004), premii de excelență pentru activitatea sa, Medalia de Onoare a Federației Comunității Evreiești din România (2010).

Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939 la Dolhasca, în Suceava. A fost ales Cetățean de Onoare al orașului Suceava și al comunei natale , iar Casa de Cultură din localitate îi poartă numele din 2014.

CITEȘTE ȘI: Celebrul rapper Coolio, cunoscut pentru hitul „Gangsta's Paradise”, a murit la 59 de ani

Back To Top