Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru toma caragiu festival
Categorie: APH Cultural
  • A XII-a ediție a Festivalului Internațional “Toma Caragiu” va avea loc în perioada 15 - 20 noiembrie.

Programul ediției din acest an a deja celebrului festival de teatru nu a fost finalizat, dar organizatorii au oferit, deja, primele indicii care anunță Ploieștiul că va avea parte, ca de fiecare dată, de un eveniment de excepție.

“Timp de șase zile, veți putea viziona reprezentații susținute de importante teatre din țară (Teatrul Național «I. L. Caragiale» București, Teatrul Odeon, Teatrul «Maria Filotti» Brăila, Teatrul «Anton Pann» Râmnicu Vâlcea, Teatrul de Comedie București, Teatrul Dramatic «Fani Tardini» Galați, Teatrul Bulandra București, Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Nottara, Teatrul UNTEATRU București, Teatrul «Toma Caragiu» Ploiești), precum și de companii teatrale din Spania, Belgia, Ungaria”, potrivit reprezentanților Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești.

Citiți și: TEATRU PLOIEȘTI. Premieră a secției Dramă: „Cântăreața cheală”

Ca la fiecare dintre ultimele ediții, spectacolele vor avea loc nu doar în sala de la “Toma Caragiu”, ci și la Teatrul de Animație pentru copii și tineret «Imaginario», Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești, precum și în spații neconvenționale ca Berăria Teatrului sau aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”.

Back To Top