Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

printul harry
Categorie: APH Cultural

 

• „Rezervă“, volumul de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023, inclusiv în România, la Editura Nemira.
• Veniturile obţinute în urma vânzărilor vor sprijini două organizaţii caritabile.

„Rezervă“ va apărea în România în colecția ORION a editurii Nemira atât în format clasic, cât și în format digital pe data de 10 ianuarie 2023. Ediția audio integrală a cărții va fi disponibilă pe data de 30 ianuarie 2023. Cartea va fi publicată în 16 limbi, titrează adevarul.ro. 

Cartea de memorii îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

CITEȘTE ȘI: Tabăra de Sculptură Monumentală Ploiești. Pavel Șușară: „Începe să se contureze aici un lucru fără precedent”

Prințul Harry își dorește să sprijine fundații caritabile britanice din vânzările volumului său de memorii, Rezervă.
Ducele de Sussex a donat 1 500 000 de dolari pentru Sentebale, organizație pe care a înființat-o împreună cu Prințul Seeiso în amintirea mamelor lor și care sprijină copii vulnerabili și tineri cu HIV/SIDA din Lesotho și Botswana.

Prințul Harry va dona 300 000 de lire sterline organizației non-guvernamentale WellChild, al cărei patron regal este de cincisprezece ani. WellChild are ca scop îngrijirea la domiciliu a copiilor și tinerilor cu probleme de sănătate complexe.

Mai multe pe adevarul.ro

AFLĂ AICI: Totul despre Festivalul de Teatru! Directorul Teatrului Toma Caragiu, Mihaela Rus, la Actualitatea LIVE

 

Back To Top