Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Teatrul Toma Caragiu The Night Alive
Categorie: APH Cultural

 

• Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești ne propune întâlnirea cu personaje ale căror povești ne vor zdruncina perspectivele asupra existenței.
• Nu vor lipsi nici spectacolele pentru cei mici.
• Să vedem programul complet.

Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești propune publicului spectator întâlnirea cu personaje ale căror povești oferă perspective diferite asupra existenței și asupra lecțiilor pe care viața ni le dă de-a lungul timpului. Pentru cei mici, Teatrul de Animație Imaginario a pregătit două dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, care cuceresc publicul de orice vârstă prin costume, decoruri și bună dispoziție.

Joi, 2 februarie, la ora 10.30, în sala Teatrului de Animație Imaginario, vedem împreună cu cei mai mici spectatori, „Cei trei purceluși”. Simpaticele personaje se hotărăsc într-o bună zi că a venit momentul să locuiască singure și să își găsească scopul în viață. După ce au hoinărit, au cântat, s-au jucat și s-au distrat toată vara, cei trei purceluși și-au dat seama că au nevoie de un adăpost care să-i apere de vremea rea și de lupul cel flămând. Dar care dintre ei va construi cea mai rezistentă casă? Vom afla urmărindu-le povestea.

 CITEȘTE ȘI: JOI, VEDEM ALPHORN-UL PE SCENA FILARMONICII PLOIEȘTENE

Vineri, 3 februarie, la ora 18.00, și duminică, 5 februarie, de la orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație Imaginario, ne întâlnim cu „Motanul încălțat”. Datorită ajutorului neprețuit al fidelului și curajosului său motan, un tânăr fiu de morar își îndeplinește visul de a se căsători cu fiica regelui. „Motanul încălțat” rămâne mereu o poveste dragă tuturor, plină de culoare și elemente fantastice.

Vineri, 3 februarie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „The Night Alive”, un spectacol excepțional care ne va rămâne multă vreme în memorie. În mod misterios, destinul aduce împreună patru suflete rătăcite, ajunse pe marginea abisului, pentru a le reda speranța acolo unde pare că nimic nu mai poate aduce culoarea înapoi în viețile lor.

Sâmbătă, 4 februarie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, urmărim comedia „Crimă la Howard Johnson”. Plictisită de căsnicia sa, Arlene Miller se hotărăște să își elimine soțul. Acesta este însă doar începutul unui șir amuzant de răsturnări de situație, care ne va binedispune, dar ne va oferi și câteva motive să reflectăm la diferite aspecte ale vieții.

Sâmbătă, 4 februarie, la ora 18.30, în sala Teatrului de Animație Imaginario, vedem „Ciao, bella!”. Trei bune prietene îşi dezvăluie dorinţele, speranţele, nostalgiile și problemele, căutând să găsească curajul de a lua decizii pentru propriile vieți. „Ciao, bella!”, un spectacol despre universul feminin, rezonează cu propriile trăiri ale multor femei de pretutindeni, îndemnându-ne să privim înainte cu speranță, încredere și determinare.

Duminică, 5 februarie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, suntem provocați la „Toxic”, un spectacol premiat și apreciat pe multe scene din țară. Piesa ne dezvăluie în mod original nevoia de a iubi și de a fi iubit, abordând cu umor, ironie și sarcasm, impactul pe care îl au iluziile, diferențele de percepție, amăgirile și dezamăgirile asupra relațiilor de cuplu.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Foto: Maria Ștefănescu/ Teatrul Toma Caragiu

CITEȘTE ȘI: „ENERGII CREATOARE”: O VIBRAȚIE ARTISTICĂ PLINĂ DE CULOARE ȘI VITALITATE

Back To Top