Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

expoziție târg de mărțișoare
Categorie: APH Cultural

 

• La începutul săptămânii viitoare, parcarea situată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu din centrul Ploieștiului va fi transformată într-o mare expoziție de mărțișoare.
• Obiectele sunt realizate manual de meșteri populari și artiști plastici.

În perioada 27 februarie - 1 martie, între orele 10.00 și 18.00, Centrul Județean de Cultură Prahova ne întâmpină în parcarea situată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu, cu cele mai inspirate mărțișoare realizate manual de către meșteri populari și artiști plastici.

Afiș expoziție târg de marțișoare ediția a șaptea

„Expoziția de Mărțișoare” ne oferă, pentru al șaptelea an, posibilitatea de a le achiziționa și de a le dărui tuturor celor dragi. Organizatorii evenimentului expozițional sunt Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova.

 CITEȘTE ȘI: ATELIERELE DE CONFECȚIONARE A MĂRȚIȘOARELOR SE DESCHID LA PALATUL CULTURII

„Expoziția de Mărțișoare” se dorește a fi o modalitate de valorificare a tradiției specifice zonei noastre, o posibilitate de promovare a patrimoniului cultural național și a patrimoniului cultural prahovean, o reală oportunitate de educare a publicului în spiritul păstrării tradiției populare, o alternativă la tendințele actuale de îndepărtare de fondul cultural autohton.

Începând cu data de 6 decembrie 2017, „Mărțișorul” a fost inclus în Lista reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității UNESCO, în baza unui dosar multinațional coordonat de România și elaborat împreună cu Republica Moldova, Republica Macedonia și Republica Bulgaria.

CITEȘTE ȘI: SGU PLOIEȘTI VA ÎNCHIRIA SPAȚII PENTRU VÂNZAREA DE MĂRȚIȘOARE DOAR ÎN ZONA CENTRALĂ A PLOIEȘTIULUI

Back To Top