Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Teatrul Toma Caragiu - Căsătoria
Categorie: APH Cultural

 

• În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” ne invită la aventuri incitante și întâmplări amuzante.
• Sâmbătă, 4 martie, va avea loc evenimentul „Toma Caragiu – gânduri, amintiri, reverențe”, al cărui invitat special este actorul Mircea Diaconu.

Miercuri, 1 martie, Teatrul  din Ploiești oferă publicului iubitor de muzică și frumos un „mărțișor muzical” de calitate: „Suflet pereche”. Vineri, o tânără aflată în căutarea unui soț își întâlnește cei șase pretendenți, într-o comedie savuroasă ce vorbește despre maturitate și alegeri: „Căsătoria”, de N.V. Gogol. Duminică, pe scena teatrului, ne așteaptă o nouă comedie. Seara de sâmbătă este dedicată memoriei celui care a fost, timp de 12 ani, director al instituției care astăzi îi poartă numele. Ne vom întâlni la evenimentul „Toma Caragiu – gânduri, amintiri, reverențe” cu actorul Mircea Diaconu. Din programul săptămânii nu lipsesc nici aventurile dedicate copiilor, pe scena Teatrului Imaginario.

Programul spectacolelor Teatrului „Toma Caragiu” din această săptămână

„Suflet pereche” – miercuri, 1 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol-concert reprezentativ al secției Teatrul de Revistă Majestic, „Suflet pereche” se află sub semnul emoției și al romantismului. Vor putea fi ascultate melodii din repertoriul îndrăgitei Nico, dar și piese românești cunoscute și apreciate.

„Căsătoria” – vineri, 3 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. După îndelungi cugetări, Podkoliosin, un funcționar burlac din Rusia țaristă, cu un comportament ezitant și îndărătnic, decide că este timpul să se căsătorească și angajează o pețitoare, pe Fiolka Ivanovna, pentru a-i găsi o soție pe măsura statutului și averii pe care le deține. Acest spectacol este SOLD OUT.

„Omul care a văzut moartea” – duminică, 5 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un tânăr „vagabond” salvat de la sinucidere profită de tumultul stârnit de această întâmplare și se strecoară cu viclenie în lumea bună a unui oraș de provincie, în care până atunci nu ar fi avut acces. Acest spectacol este SOLD OUT.

CITEȘTE ȘI: „CULTURA ÎN 2023 - ÎNTÂLNIREA ARTELOR”, LA TEATRUL IMAGINARIO

„Fantoma din Canterville” – marți, 28 februarie, ora 10.30; miercuri, 1 martie, oraele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. O familie de americani se mută într-un vechi conac englezesc, bântuit de o fantomă care încearcă din răsputeri să îi gonească pe noii locatari. Departe de a-i speria, fantoma reușește doar să le stârnească acestora curiozitatea și va pica ea însăși în tot felul de capcane întinse de aceștia.

„Ali Baba și cei 40 de hoți” – vineri, 3 martie ora 18.00, și duminică, 5 martie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului „Imaginario”. Un negustor de lemne sărac descoperă, din întâmplare, peștera secretă în care temutul Hasarak, căpetenie a unei bande de 40 de hoți, își ascunde comorile.

„Toma Caragiu – gânduri, amintiri, reverențe” - sâmbătă, 4 martie, ora 18.30, sala Teatrului. Avându-l ca invitat special pe actorul Mircea Diaconu, iar ca amfitrion pe jurnalistul Claudius Dociu, evenimentul va marca împlinirea a 46 de ani de când marele actor a părăsit scena teatrului și a vieții, onorând memoria unui mare om de cultură.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Foto: Teatrul Toma Caragiu/ Andrei Gîndac

CITEȘTE ȘI: ÎN ONOAREA MARELUI ACTOR: „TOMA CARAGIU – GÂNDURI, AMINTIRI, REVERENȚE”

Back To Top