Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Călin Pop Celelalte Cuvinte
Categorie: APH Cultural

 

• Într-un interviu din 2021, Călin Pop, fondator al formației Celelalte Cuvinte, spunea: „ Ce îmi doresc sunt doar oaze de bucurie…”.
• Sunt 42 de ani de când trupa rock împărtășește sentimente prin muzică și reușește să-și ridice standardele de fiecare dată, cu fiecare album, cu fiecare concert.
• Ne pregătim de o nouă lansare a celui mai recent album al trupei, „Lumea asta”. Recent, Călin Pop a postat pe pagina sa de Facebook.

Au trecut 42 de ani de când, împreună, trei colegi de trupă și trei prieteni au reușit să țină piept vremurilor, provocărilor și schimbărilor. O prietenie de 40 de ani „este mai mult decât o căsnicie, dar în acest legământ nescris, muzica ne-a unit și ne uneşte, pasiunea asta cu adevărat de nestins. Este o prietenie a muzicii și muzicală între noi și ne leagă atâtea amintiri încât ar fi imposibil de dezbinat o asemenea trupă. Plus că mai există și acel respect cavaleresc, atât între noi cât și faţă de fani și public, acea onoare care nu ne lasă capetele plecate în faţa nimănui”, spunea Călin Pop într-un interviu către Bihon, în 2021.

„Muzica trupei s-a diversificat, chiar pe alocuri s-a sofisticat, dar în timp a rămas acelaşi spiritul viu al trupei, energia de a performa live precum și inventivitatea în activitatea de creație”, mai spunea atunci artistul.

Iar secretul acestei relații de lungă durată în echipă ar fi, după el, că „trupa are o chimie comună, dar mai ales că a trăit pentru a cânta și nu a trăit din cântat, din muzică. Pasiunea, plăcerea și bucuria de a cânta a doborât toate greutăţile apărute de-a lungul timpului”.
„Ce îmi doresc sunt doar oaze de bucurie…”, spunea atunci Călin Pop.

Recent, fondatorul trupei Celelalte Cuvinte a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de conștientizare, un mesaj prin care dezvăluie și atitudinea refuzului de consolare în fața problemelor sociale contemporane, regăsită pe albumul pe care îl așteptăm cu toții, „Lumea asta”.

Stimați prieteni,
Încerc să-mi văd de mine, de muzica mea, să nu mă uit în jurul meu, după cum mă povățuiesc unii. Fac ce fac, vă împărtășesc ce am în simțiri prin muzica mea (atât cu trupa cât și personal) și o fac cu bucurie, cea de a o dărui sufletelor rezonante, de a simți împreună momente înălțătoare, tămăduitoare sufletului.
Un mare maestru spunea cândva că „dacă vrei să fii fericit, uită-te în jos, nu în sus”. Dar... în jurul meu mi-e greu să nu mă uit, observ realitatea și mă doare inima. Oameni nevinovați, tineri, bătrâni, femei, copii care mor în cutremure, alții care mor în războiul stupid de lângă noi. Mai aproape, aici, văd o țară prăduită, guvernată prost după propriile interese ale celor de sus, văd un popor fără reacție cu care pot face ticăloșii tot ce vor și ce nu vor. Văd oameni triști și neputincioși, împăcați cu situația. Văd oameni schimbați pe care nu-i mai interesează nimic.
Văd un om care specie care, în ciuda evoluției tehnologice, se comportă ca la început, în epoca de piatră, se autodistruge, își dă în cap singur atât la figurat cât și la propriu. Lumea asta, plină de probleme.
O scursoare d-alde șui de șarlatani destui, de furi și nesătui... Dregătorii păcălici, dușmanii azi amici, avuții ieri calici
”, scrie Călin Pop.

Noi îi așteptăm pe legendarii artiști pe 7 aprilie, în Ploiești, la concertul de lansare a albumului „Lumea asta”, pentru noi, o oază de bucurie.
Albumul „Lumea Asta” este disponibil din data de 17 martie pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari.

 CITEȘTE ȘI: CELELALTE CUVINTE LANSEAZĂ ȘI ÎN PLOIEȘTI NOUL ALBUM: „LUMEA ASTA”

Back To Top