Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Fillette au bateau, Maya de Picasso
Categorie: APH Cultural

 

• Un portret realizat de Pablo Picasso reprezentând-o pe fiica sa, Maya, a fost vândut cu peste 18 milioane de lire sterline (21,6 milioane de dolari) în cadrul unei licitaţii la Londra.
• Tabloul lui Picasso se numește „Fillette au bateau, Maya”.

Piesa a fost una dintre cele cinci lucrări care au fost achiziţionate pentru o sumă care a depăşit 15 milioane de lire sterline la vânzarea organizată miercuri de casa de licitaţii Sotheby's, scrie Agerpres.

Intitulată „Fillette au bateau, Maya”, pictura este un portret „vessel” al fiicei artistului spaniol, Maya Widmaier-Picasso - realizat în 1938, când aceasta avea doar doi ani şi jumătate.

CITEȘTE ȘI: UN TABLOU DE PIET MONDRIAN A FOST EXPUS INVERS, TIMP DE 77 DE ANI

Plină de culori exuberante şi de energie, lucrarea a fost creată la scurt timp după ce Pablo Picasso a finalizat monumentala „Guernica” şi încapsulează fericirea pe care Maya a adus-o în viaţa sa în timpul acestor ani dificili.

Vânzarea a marcat prima apariţie a portretului la o licitaţie din 1999, când a fost vândut pentru 3,7 milioane de euro ca parte a colecţiei lui Gianni Versace de 25 de lucrări de Picasso.

Lucrarea a fost achiziţionată pentru suma de 18,1 milioane de lire sterline la licitaţia de miercuri, după ce anterior fusese estimată la 12 milioane de lire sterline.

Alte lucrări vândute pentru peste 15 milioane de lire sterline au fost semnate de Gerhard Richter, Lucian Freud, Edvard Munch şi Vasili Kandinski.

Mai multe pe adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: TABLOURI DIN CAPACE DE PLASTIC VOR COLORA ZIDURILE GRI ALE PLOIEȘTIULUI

Back To Top