Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Caravana Muzeelor Alternative
Categorie: APH Cultural
  • Caravana Muzeelor Alternative ajunge, duminică, la Ploiești.
  • Tinerii cu vârste între 12 și 35 de ani pot participa, gratuit, la atelierele inedite propuse de organizatori.

“Asociația SuperTineri va implementa Caravana Muzeelor Alternative, care își propune să împărtășească cu diferiți actori culturali din Republica Moldova și România și cu publicul acestora, metodologia muzeelor experiențiale, dezvoltată de Super Tineri, în cadrul Corpului European de Solidaritate și Erasmus+.

Vă așteptăm în Sala Coloanelor- Palatul Culturii din Ploiești, duminică, 5 martie 2023, între orele 09:30-13:30, la cele șapte ateliere artistice în limba engleză”, anunță organizatorii.

Citiți și: EXPOZIȚIA INEDITĂ A BIJUTERIILOR, DESCHISĂ LA MUZEUL DE ȘTIINȚELE NATURII

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova s-a alăturat drept partener local unui acestuit proiect unic, autentic și inovativ, de promovare a culturii și a artei.

Participarea la Caravana Muzeelor Alternative este gratuită, fiind deschisă tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 35 de ani din Ploiești și din restul județului.

Participarea va fi permisă în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii prin intermediul formularului on-line pe care îl puteți accesa aici.

Back To Top