Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Mircea Diaconu omagiu lui Toma Caragiu la Teatrul Ploiești
Categorie: APH Cultural

 

• Sâmbătă seara, pe scena Teatrului din Ploiești, Mircea Diaconu a realizat unul dintre cele mai frumoase omagii aduse marelui actor Toma Caragiu.
• Momentele din tinerețea sa petrecute alături de maestru, clipe amuzante și întâmplări menite să arate modul de a percepe viața al celor mai faimoși artiști din România anilor 70, au încântat publicul.

Întâlnirea publicului ploieștean cu Mircea Diaconu, pentru a-l omagia pe marele Toma Caragiu la împlinirea a 46 de ani de când a părăsit scena teatrului și a vieții, a fost, cu siguranță, una dintre serile de care ne vom aminti mult timp. Cu delicatețe și umor, Mircea Dicaconu și-a amintit, cu ochii tânărului de atunci, de momentul în care l-a cunoscut pe Toma Caragiu, cum era maestrul și cum privea el viața.

Poate cea mai importantă latură a ceea ce reprezenta teatrul atunci era căldura sufletească nemijlocită între actor și spectator, puterea pe care fiecare spirit aflat pe scenă o transmitea atunci publicului. Au fost actori foarte mari cei de care a povestit Mircea Diaconu, talente și personalități puternice, iar în lumea lor Toma Caragiu era o forță a scenei, dar și un om de o delicatețe excepțională, care își purta cu grație propriile greutăți.

Seara a fost condimentată cu momente amuzante și cu întâmplări din acea vreme, pe scena de teatru, pe platourile de filmare sau în viața de zi cu zi, pe care care Mircea Diaconu le-a povestit Atmosfera a fost completată cu momentele muzicale ale violoncelistelor Giang Nguyen și Alexandra Costea, de la Ateneul Român, iar amfitrion a fost jurnalistul Claudius Dociu.

VIDEO „Toma Caragiu – Gânduri, amintiri, reverențe” AICI și AICI

CITEȘTE ȘI: TOMA CARAGIU, OMAGIAT ASTĂZI LA PLOIEȘTI, CU FLORI ȘI UN EVENIMENT SPECIAL

 

 

Back To Top