Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Sergiu Cioiu Recitânu-l pe Nichita Cele 11 elegii
Categorie: APH Cultural

 

• Vineri, 31 martie, la ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu” va fi gazda unui spectacol excepțional cu Sergiu Cioiu și Sabin Penea.
• „Recitindu-l pe Nichita. 11 elegii” este ocazia de reconectare cu spiritul unic al poetului, printr-un actor unanim apreciat.

„11 elegii, cel puţin pentru mine, sunt dovada începutului poeziei mele”, se confesa Nichita Stănescu, într-un interviu.
Cele 11 elegii sunt capodopere ale poeziei românești, puse în valoare, pe scenă, de personalitatea inconfundabilă a artistului Sergiu Cioiu, într-un recital de excepție, care îi va bucura pe iubitorii lui Nichita și, deopotrivă, pe tinerii care au acum șansa să îl cunoască.

Recitându l pe Nichita cu Sergiu Cioiu

 CITEȘTE ȘI: PREMIILE GOPO 2023. LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

Actor, cântăreț și compozitor român, Sergiu Cioiu este cunoscut interpret de jazz, swing, folk și chanson, pe care le-a fuzionat într-un mod cu totul unic, dar și un admirator al poeziei pe care o redă, de fiecare dată, cu o mare profunzime. Sergiu Cioiu este unul dintre foarte puținii interpreți români care au adus un farmec muzical aparte scenei interpretative românești amintind, printre alții, și de șansonetiștii francezi Edith Piaf și Yves Montand.

Muzica spectacolului este interpretată live de violonistul și muzicianul Sabin Penea, în armonie cu spiritul lui Nichita și inspirația lui Sergiu Cioiu.

Despre artistul Sergiu Cioiu, Nichita Stănescu spunea că „devine el însuşi un spectacol. Bucuria interpretării lui ne deschide pleoapa cu un răsărit de stea” (La o adică, 1982).

Biletele sunt disponibile atât la Agenția de bilete a Teatrului „Toma Caragiu”, tel. 0244 522 774, cât și online AICI.  

CITEȘTE ȘI: FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ: PESTE 110 PROIECŢII DE FILME ÎN 13 ORAȘE DIN ȚARĂ

Back To Top