Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

noaptea muzeelor sinaia
Categorie: APH Cultural
  • Trei muzee din Sinaia au anunțat că vor participa la ediția de anul acesta a evenimentului care va avea loc pe 13 mai.

Accesul vizitatorilor la Muzeul Național Peleș va fi gratuit timp de câteva ore, sâmbăta viitoare, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor. Anunțul a fost făcut de organizatorii evenimentului în România, pe site-ul noapteamuzeelor.org. Vizitele gratuite vor fi permise în intervalul orar 17.00 – 21.15.

Și Casa Memorială “George Enescu” – Vila Luminiș – din Sinaia va fi deschisă vizitatorilor, intrarea fiind liberă pe 13 mai, în intervalul 10.00 – 17.00. Casa Memorială „George Enescu” (Vila  Luminiș, Sinaia), este un muzeu memorial dedicat muzicianului român George Enescu, care a locuit aici împreună cu soția sa, Maria Cantacuzino Enescu, din 1926 și până la plecarea lor definitivă din țară, în 1946. Vila este un monument istoric realizat în stil neo-românesc în perioada 1923-1926, după planurile arhitectului Radu Dudescu și conform dorinței muzicianului. Imobilul a fost amenajat și deschis pentru public în septembrie 1995, în urma demersurilor inițiate de Yehudi Menuhin (1916-1999), violonist american de renume mondial, unul dintre cei mai cunoscuți discipoli pe care i-a avut George Enescu. Din 2007, Vila Luminiș este secție a Muzeului Național „George Enescu” din București.

Citiți și: NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR AJUNGE LA CEA DE-A 19-A EDIȚIE

Muzeul Sinaia, de la Castelul Știrbey, este cel de-al treilea obiectiv care va putea fi vizitat în Noaptea Muzeelor. Accesul va fi permis în intervalul 18.00 – 23.30, dar în acest caz accesul se va face pe bază de bilet. Tarifele variază între 15 și 30 de lei/persoană.

Back To Top