Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

școala de vara de antropologie 2023 Muzeul de Științele naturii Prahova
Categorie: APH Cultural

 

• Cea de-a doua ediție a Școlii de Vară de Antropologie, Ecologie și Educație are loc la Cheia, în perioada 1-3 august.
• Obiectivul general al acestei manifestări este promovarea și apărarea culturii științifice autentice în fața degradării contemporane tot mai accentuate a prestigiului cercetării, științei și cunoașterii științifice.

La început de august, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Institutul de Antropologie Francisc I. Rainer al Academiei Române organizează a doua ediție a Școlii de Vară de antropologie, ecologie și educație științifică la Centrul de Ecologie și Antropologie de la Cheia (aflat în clădirea Muzeului Flori de Mină din Cheia). Ediția din acest an beneficiază de un parteneriat cu Centrul Cultural Măneciu și cu Centrul Științific de Geografie Măneciu.

Obiectivul general al acestei manifestări este promovarea și apărarea culturii științifice autentice în fața degradării contemporane tot mai accentuate a prestigiului cercetării, științei și cunoașterii științifice.

 CITEȘTE ȘI: APH VIDEO. 52 DE POMPIERI ROMÂNI AU AJUNS ÎN GRECIA PENTRU A LUPTA CU INCENDIILE. TREI SUBOFIȚERI PRAHOVENI FAC PARTE DIN ECHIPĂ

Raționalitatea și spiritul științific trebuie să fie alternative viabile pentru tinerii aflați în fața unor opțiuni de viață importante și de aceea, Muzeul Județean de Științele Naturii și Institutul Francisc I. Rainer al Academiei Române, ca instituții publice responsabile de promovarea culturii științifice, invită elevi, studenți sau cercetători interesați de aceste domenii, la 3 zile de dezbateri, prelegeri, mese rotunde, discuții, proiecții de filme tematice, ateliere științifice, dar și aplicații de teren.

Dezbateriile vor fi moderate de cercetărori ai Academiei Române, profesori universitari și personalități ale științei și culturii din România, în calitate de lectori. Caracterul interdiciplinar al evenimentului va evidenția subiecte din antropologie, științele educației, filosofie, ecologie, geografie sau științele naturii în sens larg.

Programul complet al întregii manifestări va fi anunțat în timp util pe canalale instituționale de comunicare.

Cei interesați de participare sunt rugați să completeze fișa de înscriere la Școala de Vară de antropologie, ecologie și educație științifică atașată, pe care o puteți accesa AICI și o puteți trimite pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

scoala de vara antropologie afiș

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO „DE LA CAL, LA CAI PUTERE”: ATMOSFERĂ UNICĂ LA PLOIEȘTI

Back To Top