Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

De la cal, la cai putere Hipodromul Ploiești
Categorie: APH Cultural

 

• În acest weekend, Hipodromul Ploiești a fost gazda evenimentului „De la cal, la cai putere”, o expoziție fascinantă a mașinilor de epocă pe fondul căreia s-au manifestat cu entuziasm aplauzele pentru mai multe curse de galop și trap.
• „De la cal, la cai putere” a fost organizat de Asociația Euro Spirit și Retro Cars România, sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Evenimentul „De la cal, la cai putere” a adus în prim-plan farmecul celor peste 100 de mașini de epocă înscrise, adevărate bijuterii pe patru roți, și măiestria armăsarilor participanți la cursele de trap, într-o atmosferă desprinsă parcă din filmele retro. În cele două zile, echipa Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024 a fost alături de organizatorii Asociația Euro Spirit și Retro Cars România, cu numeroși voluntari.

Autovehiculele de epocă au încântat și ploieștenii care nu au ajuns la Hipodrom, prin parada pe care au realizat-o până în zona de nord a orașului, iar seara, evenimentul s-a încheiat cu un mare foc de artificii. 

Chiar dacă a plouat în timpul surselor de duminică, entuziasmul ploieștenilor a fost la înălțime. Având ca parteneri Federaţia Hipică Română şi Retro Cars România, evenimentul hipic organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a inclus şase curse atractive – cinci de trap şi una de galop – urmărite cu interes de cei peste 1000 de spectatori prezenţi în tribune.

CITEȘTE ȘI: LAROCK MUSIC FESTIVAL: TREI ZILE DE MUZICĂ ȘI DISTRACȚIE PE DOMENIUL CANTACUZINO FLOREȘTI

Principala cursă de trap a zilei, Premiul „Take Ionescu”, a fost câştigată de armăsarul Cono San (proprietar Laurenţiu Creţu), cu Mihai Păun în sulky, urmat de Brigitta Gold BD (driver Adrian Marciu, proprietar Marian Manea) şi Sansa W.E. (driver Alin Tronaru, proprietar Sara Tronaru), potrivit csmploiești.ro.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de Radu Simionescu, consilier local şi manager de proiect #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

 

În cursa de galop dotată cu Premiul „Wathba Stallions Cup 2”, sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival și organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română, s-a impus armăsarul Hermes D’Etiolles (jocheu Arif Asenov), urmat la mare distanţă de Al Ban (jocheu Dobrin Lukov) şi Java Al Cem (jocheu Radostin Ivanov). Festivitatea de premiere a fost oficiată de Kinda Fillet, preşedinta Asociaţiei Calului Arab de Curse, şi de Viorel Dabija, preşedinte al Federaţiei Hipice Române.

 CITEȘTE ȘI: „DE LA CAL, LA CAI PUTERE”: GRAȚIE ȘI ELEGANȚĂ LA HIPODROMUL PLOIEȘTI

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Vento Sti (driver Gheorghe Marciu, proprietar Ionuţ Dumitru) – Premiul Retro Cars România, Dasha Ville (driver Cristian Slate, proprietar Adrian Nichifor) – Premiul Supermarket La Cocoş, Kerosin (driver Adrian Marciu, proprietar Marian Manea) – Premiul CIS GAZ şi Wicked From Heaven (driver Adrian Marciu, proprietar Marian Manea) – Premiul De la Cal la Cai Putere. Festivităţile de premiere ale ultimelor două curse au fost oficiate de Sebastian Călugăr şi Cristian Vladimirescu, din partea CIS GAZ şi Retro Cars România, titrează csmploiești.ro.

Următoarea reuniuniune hipică este programată duminică, 3 septembrie, atunci când se va ţine evenimentul „Regele Ferdinand” – Premiul Cailor de 3 ani şi Premiul „Mircea Ştefănescu”.

FOTO GALERIE

atmosfera De la cal la cai putere Hipodrom Ploiești 4

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 1

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 2

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 3

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 4

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 5

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 6

autovehicule de epoca De la Cal la cai putere Hipodrom Ploiești 7

curse galop si trap Premiul Take Ionescu 2

curse galop si trap Premiul Take Ionescu 1atmosfera De la cal la cai putere Hipodrom Ploiești 2

echipa letsplayromania 2

echipa letsplayromania 1

 

Foto: Actualitatea Prahoveană, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, CSM Ploiești

CITEȘTE ȘI: ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA REZERVAȚIA ARHEOLOGICĂ TÂRGȘORU VECHI

 

Back To Top