Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Festivalul Internațional de Teatru Toma Caragiu
Categorie: APH Cultural

 

• Începând de astăzi, timp de șase zile, Ploieștiul se va afla sub semnul unui eveniment de tradiție pentru comunitate, Festivalul Internațional de Teatru Toma Caragiu.
• Ajuns, anul acesta, la cea de-a XIII-a ediție, în organizarea Teatrului „Toma Caragiu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, Festivalul îmbină arta teatrală, creativitatea, emoția și energia aparte a fiecărei reprezentații.

Teatre de renume din țară (Teatrul Național „I. L. Caragiale” București, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Teatrul Bulandra București, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul de Comedie București, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul „Stela Popescu” București, Teatrul ACT București, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești), precum si companii teatrale din străinătate (Italia, Franța, Republica Moldova) vor aduce în fața spectatorilor ploieșteni producții apreciate deopotrivă de public și de specialiștii în domeniu.
Cele 21 de evenimente incluse în programul Festivalului se vor desfășura în locații diverse, de la sala și foaierul Teatrului „Toma Caragiu”, sala Teatrului de Animație Imaginario sau a Casei de Cultură a Sindicatelor, până la spații neconvenționale: showroomurile Proleasing Motors și Eurial Ploiești, Berăria Curtea Berarilor și zona pietonală din proximitatea Teatrului „Toma Caragiu”.

Alături de o selecție variată de spectacole, performance-uri stradale și concerte, această ediție a festivalului aduce în atenție două evenimente speciale, care îmbină literatura cu teatrul: în foierul teatrului va avea loc lansarea carții „O pasăre rară”, de Olga Delia Mateescu, actrița care a interpretat nenumărate roluri pe scena Teatrului Național din București, a scris şi regizat piese de teatru, a scris volume de teatru şi proză scurtă, a avut participări la producţii radiofonice, transmit reprezentanții Teatrului „Toma Caragiu”.

 CITEȘTE ȘI: MARCEL IUREȘ DESCHIDE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU” MÂINE, LA PLOIEȘTI

În același spațiu, regizorul Radu Dinulescu revine la Ploiești pentru a prezenta un nou roman, „Confreria Tropicana”, continuare a cărții „Diversiune în eter”, a cărei lansare a fost găzduită de ediția de anul trecut a Festivalului. Criticul de teatru Doru Mares, va fi amfitrionul acestei lansări.

De asemenea, pe parcursul întregii ediții a Festivalului, în foaierul teatrului, va putea fi vizitată o expoziție de fotografie de teatru, „Theater Exposed”, ce reunește o selecție de instantanee din cele mai recente spectacole din repertoriul Teatrului „Toma Caragiu”, portrete și imagini de grup ce oferă o perspectivă captivantă asupra universului magic al artei teatrale, purtând semnătura lui Miriam Dumitrescu.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul Teatrului, www.teatruploiesti.ro, sectiunile Program spectacole și Festival TC, precum si pe pagina de Facebook a Teatrului „Toma Caragiu” și a Festivalului de teatru Toma Caragiu.

Biletele pentru spectacolele din Festival pot fi achiziționate de la Agenția teatrală, situată pe strada Mihail Kogalniceanu nr. 1, tel. 0244.522.774, dar și online, pe site-ul teatrului „Toma Caragiu”.

program festivalul de teatru 2023

CITEȘTE ȘI: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU”, VICTIMĂ A OUG PENTRU REDUCEREA CHELTUIELILOR BUGETARE

Back To Top