Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spectacolul Poezia va salva lumea Filarmonica Ploiești
Categorie: APH Cultural

 

• Seara de vineri este de dedicată, la Filarmonica Ploiești, muzicii și versurilor rafinate, prin spectacolul „Poezia va salva lumea”.
• Pe scenă vor urca Manuela Hărăbor, Toma Enache și Alexandra Svet, acompaniați de pianistul Dragoș Daniel Saliu și violoncelistul Valentin Dimitrie Simion, sub videoproiecțiile create de Roxana Zidaru.

Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești vă invită vineri, 24 noiembrie, ora 19:00, la o seară plină de emoție și rafinament, un spectacol ce îmbină poezia, proza imaginii și muzica într-o poveste inedită de iubire: „Poezia va salva lumea”.

Alături de Manuela Hărăbor, Toma Enache și Alexandra Svet, veți fi purtați în universul fermecat al versurilor, acompaniați de muzica sublimă interpretată de pianistul Dragoș Daniel Saliu și violoncelistul Valentin Dimitrie Simion, sub videoproiecțiile create de talentata Roxana Zidaru.

 CITEȘTE ȘI: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE, VINERI, LA PLOIEȘTI, DIN CAUZA MECIULUI PETROLUL - AFC BOTOȘANI

Cu o regie desăvârșită semnată de Toma Enache și o grafică plină de sensibilitate realizată de Iulia Cutova, acest spectacol reprezintă un moment artistic în care timpul parcă se oprește pentru a da glas poeziei.

Toma Enache, regizor cu origini aromâne, este recunoscut pentru filmele sale independente, premiate internațional, inclusiv "Nu sunt faimos, dar sunt aromân" (2013) și "Între chin și amin" (2019). Toma Enache, nu doar regizor, ci și autor al unor volume de versuri, va recita din cel mai recent volum al său, "Infectați de iubire".

Manuela Hărăbor, cunoscută actriță la Teatrul Mic din 2018, a fascinat publicul în rolul principal din filmul "Pădureanca", dar și prin aparițiile sale scenice în piese de teatru precum "Vinovat. Nevinovat", "Revolta poveștilor" sau "Dragostea celor trei portocale".

Alături de el, Alexandra Svet, autoarea volumelor pline de sensibilitate precum "Floarea din asfalt" și "Sa ma intorc Acasa", va încânta sufletele cu versurile sale pline de profunzime și emoție.

Evenimentul este organizat de BES Romania.

Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de AICI.

Evenimentul: Poezia va salva lumea – 24 noiembrie 2023

CITEȘTE ȘI: RONA HARTNER S-A STINS DIN VIAȚĂ, JOI, LA NUMAI 50 DE ANI

Back To Top