Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Medalionul comemorativ „83 de ani de la dispariţia lui Nicolae Iorga” la Vălenii de Munte
Categorie: APH Cultural

 

• Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte organizează Medalionul comemorativ „83 de ani de la dispariţia lui Nicolae Iorga”.
• Evenimentul cuprinde mai multe momente artistice.

Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, organizează luni, 27 noiembrie, Medalionul comemorativ „83 de ani de la dispariţia lui Nicolae Iorga”.

Creator al unei opere fără precedent, Nicolae Iorga a fost elogiat și pus pe înaltul piedestal al gloriei, dar și coborât în neant de cei care nu l-au înțeles. Dincolo de limitele firești ale unui om prins în vâltoarea vieții publice, marele savant a fost un mare patriot, un iubitor al pământului pe care s-a format neamul românesc. Domnul prof. Mihai Istudor, invitat de onoare al manifestãrii, va rememora principalele momente din viaţa şi activitatea marelui savant.

Programul evenimentului va mai cuprinde: vernisajul expoziţiei temporare ,,Valori de artã decorativã din colecţia Nicolae Iorga”, un recital de vioarã susţinut de Bãlãnicã-Ciurezu Teodora şi un program artistic pus în scenã de Grupul Vocal ,,Flori de Garofiţã”.

Comemorarea se va încheia cu depuneri de flori la statuia savantului din incinta muzeului.

Medalionul comemorativ 83 de ani de la dispariţia lui Nicolae Iorga la Vălenii de Munte afiș

 CITEȘTE ȘI: MUZEUL DE ISTORIE LANSEAZĂ O CARTE CU SCRIERILE CÂȘTIGĂTOARE ALE CONCURSULUI „VREAU SĂ POVESTESC”

Back To Top