Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ciprian Apetrei Gaudeamus carte „Ai găsit ce căutăm cu toții?”
Categorie: APH Cultural

 

• Singurul poet ploieștean care participă cu o lansare la ediția București din acest an a Târgului de carte Gaudeamus este Ciprian Apetrei, care aduce în fața publicului cele mai recente creații literare ale sale în volumul „Ai găsit ce căutăm cu toții?”.
• Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, și este primul dintr-o serie de prezentări la care poetul invită iubitorii de literatură.

Prin cel mai recent volum al său, „Ai găsit ce căutăm cu toții?”, poetul ploieștean Ciprian Apetrei continuă abordarea inedită a Diasporei, pe care a inițiat-o în urmă cu un an, în cartea sa „Aici și acolo”.

Sâmbătă, va fi lansarea cărții „Ai găsit ce căutăm cu toții?”, la editura Eikon. Este vorba despre un volum de poeme în proză scurtă, de „ultra short writing”, în jur de 500 de caractere, ilustrate de fotografii, pe care le-am numit filografii, referindu-mă la întâlnirea dintre filosofie și fotografie. Este al doilea volum de acest fel. Primul a fost lansat anul trecut, se numește „Aici și acolo”, în care, evident, vorbesc despre Diaspora. În „Ai găsit ce căutăm cu toții?” este vorba de cel care se întoarce, este întrebat dacă a găsit dincolo ceea ce căutăm cu toții și căruia i se pune un zid să nu se întoarcă pentru că acolo, totuși, are mai multe șanse decât aici.

Ciprian Apetrei lansare Ai găsit ce căutăm cu toții

Despre asta vorbește cartea, despre posibilitatea întoarcerii. Sunt texte despre Diaspora, sunt și texte despre dragoste, sunt și texte despre valoarea literaturii dar, la fel ca în primul volum, sunt și texte despre societate, sunt și satire sociale, este și mult umor, este și multă critică a societății”, ne-a dezvăluit Ciprian Apetrei.

Ciprian Apetrei fascicol carte

Tot la Târgul de carte Gaudeamus, poetul ploieștean este invitat să vorbească la prezentarea cărții „Cum să facem filosofie cu copiii”, un volum care îi ajută pe cei mici să abordeze noțiunile de fericire, libertate, drepturi, autoritate și multe altele, și care îi pregătește să își construiască răspunsuri pe înțelesul lor.

De asemenea, în aceeași zi, Ciprian Apetrei este invitat și la o altă lansare, cartea „Tainica nălucire” a poetei Simona Gabriela Ilie, din Târgoviște, după care este participant la un maraton poetic al editurii Eikon, care va încheia ziua la Târgul de carte Gaudeamus.

Lansarea volumului „Ai găsit ce căutăm cu toții?” la București precede evenimentele prin care poetul va aduce în fața publicului prahovean cele mai recente creații literare ale sale.
Pe data de 8 decembrie, la Galeria de Artă Ploiești, are loc prima dublă lansare: al treilea volum „Povești călătoare scrise de români din lumea largă”, și „Ai găsit ce căutăm cu toții?”, urmată de surprize muzicale și poezie cu texte din această recentă carte, dar și un recital de colinde. Pe data de 10 decembrie, cele două volume vor fi prezentate publicului în cadrul aceluiași spectacol, la Prăjitoria cu povești din Câmpina.

CITEȘTE ȘI: RECITALUL VOCAL-INSTRUMENTAL „1 DECEMBRIE - ROMÂNIA ÎN VERS ȘI CÂNTEC”: UN SPECTACOL CU O POVESTE IMPRESIONANTĂ, MIERCURI, LA PALATUL CULTURII

Back To Top