Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, aflat într-un interesant moment de creaţie şi recunoaştere naţională, efectuează, numai în această lună, câteva deplasări deosebite. Astfel, luni 9 martie 2009, de la ora 18.00, a prezentat pe scena reputatului teatru bucureştean „Odeon”, marele său succes cu piesa „And Bjork, of course...” de Thorvaldor Thorsteinsson, în regia lui Radu Afrim.

Joi, 19 martie, de la ora 19.00, tot la Teatrul „Odeon”, va prezenta cea mai recentă premieră a sa, „Furtuna” de William Shakespeare, în regia lui Cristi Juncu, iar vineri 20 martie, de la ora 19.00, tot la Teatrul „Odeon”, va susţine reprezentaţia de gală cu spectacolul său de succes „Preţul iubirii” de A.P. Cehov, în regia lui Alexandru Dabija. Spre sfârşitul acestei luni, respectiv în perioada 26-28 martie, teatrul este invitat la prestigiosul Festival Internaţional de Teatru „Close strangers” din Poznan (Polonia), unde va prezenta, pe 27 martie, în chiar Ziua Mondială a Teatrului, multilaureatul său spectacol „Plastilina” de Vasili Sigarev, în regia lui Radu Afrim, spectacol ce a fost încununat cu Premiul pentru „Cea mai bună regie” la Galele UNITER 2006.

 

 

Back To Top