Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

 


Concertul orchestrei simfonice a Filarmonicii de joi, 19 martie 2009, a prezentat în deschidere melomanilor o lucrare destul de rar cântată (din cauza dificultăţilor tehnice pe care le impune interpreţilor): Suita din muzica de scenă pentru „Burghezul gentilom” de Richard Strauss. Concepută pentru o orchestră restrânsă de numai 35 de persoane care se constituie într-o adevărată formaţie de solişti, această Suită inspirată de personajele comediei lui Molière debordează de umor şi pretinde o interpretare pe cât de bine pusă la punct tehnic, pe atât de subtilă. Formaţia ploieşteană dirijată de ROMEO RÎMBU şi-a demonstrat valoarea făcând faţă cu succes acestei încercări.
În partea a doua a programului GABRIEL CROITORU (vioară) şi RODIN MOLDOVAN - Germania - (violoncel) au transformat acest concert într-unul dintre evenimentele artistice ale stagiunii interpretând Dublul concert pentru vioară şi violoncel de Johannes Brahms. La cererea insistentă a publicului aflat în sală, cei doi artişti au oferit (ca bis) celebra Passacaglie de G.F.Haendel în transcripţie pentru vioară şi cello.
Melomanii ploieşteni îl pot reauzi pe RODIN MOLDOVAN şi joi, 26 martie 2009 când va interpreta Concertul nr. 2 pentru violoncel şi orchestră de Dmitri Şostacovici. Programul mai cuprinde Serenada pentru orchestră de coarde de P.I.Ceaikovski şi uvertura „O noapte la Madrid” de M Glinka. Dirijor - ALEXANDER DMITRIEV (Rusia).


Începe Concursul „Marţian Negrea” - ediţia a XI-a


În perioada 27-29 martie 2009 va avea loc cea de a XI-a ediţie a Concursului Naţional de Interpretare „Marţian Negrea”. Gala Laureaţilor şi concertul de închidere susţinut de Corul Academic „Divina Armonie” - Club UNESCO prezidat de prof. PAULA CIUCLEA şi dirijat de compozitorul MARIUS FIRCA va avea loc duminică, 29 martie 2009, începând cu ora 11, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti. Intrarea este liberă.

 

 

Back To Top