Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

concurs george enescuDin lipsă de bani, Executivul a decis amânarea pentru anul viitor a Concursului Internaţional „George Enescu". Festivalul cu acelaşi nume se va desfăşura, însă, în perioada 1-28 septembrie 2013.

Conducerea Ministerului Culturii şi Comitetul de Organizare a Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu" au analizat bugetul propus de Guvern prin Ministerul Culturii, precum şi structura şi programul ediţiei din 2013. Având în vedere că bugetul Festivalului este susţinut în cea mai mare parte de către Guvernul României, pe fondul actualelor condiţii economice, a fost regândită construcţia acestuia, în aşa fel încât România să continue să organizeze acest eveniment la standarde internaţionale, facilitând un schimb cultural unic între cultura şi artiştii români şi patrimoniul cultural mondial, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului, titrează realitatea.net.
„În urma analizei efectuate, s-a decis regândirea structurii şi a modului de organizare a Concursului Internaţional „George Enescu". În acest sens, s-a hotărât decalarea ediţiei din acest an a Concursului pentru aceeaşi perioadă a anului viitor - 2014 - astfel încât să se desfăşoare o dată la doi ani, alternând cu ediţiile Festivalului «George Enescu»", precizează Executivul.
Festivalul va avea loc în perioada 1-28 septembrie 2013, găzduind 150 de spectacole de muzică, operă şi balet în Bucureşti şi în alte centre culturale din ţară: Arad, Bacău, Brasov, Cluj, Iaşi, Sibiu şi Timişoara. Vezi programul Festivalului din acest an.
Filarmonica „Paul Constantinescu" din Ploieşti, deşi nu a mai participat de ani buni la eveniment, este strâns legată de acesta, numeroşi instrumentişti ploieşteni fiind invitaţi să urmărească prestigioasa manifestare. „Am aflat că nu se va mai ţine concursul, însă festivalul va fi organizat în acest an, dar într-o nouă manieră. Este un eveniment cultural de excepţie", ne-a declarat Corneliu Irimia, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu" din Ploieşti.
„Faptul că ediţia din acest an a concursului «George Enescu» nu va mai putea fi organizată nu influenţează învăţământul. Consursul este un eveniment adresat profesioniştilor între 18 şi 31 de ani, de un nivel foarte avansat, competiţie de la care avem ce învăţa. Sunt secţiuni de pian, de vioară, de creaţie muzicală. Totuşi, bucuria noastră este că Festivalul «George Enescu» va avea loc şi în acest an. Suntem încântaţi că ne revedem foşti elevi de-ai noştri, care ajung, din nou, în ţară cu această ocazie, ei fiind, în prezent, membri ai orchestrelor din Elveţia, din Spania şi Italia", ne-a declarat prof. Tereza Sandu, directorul Liceului de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti.

Back To Top