Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Teatrul Toma Caragiu a închis stagiunea 2008-2009, cu avanpremierele celor mai noi spectacole de dramă şi de revistă. Unul dintre spectacolele prezentate, în avanpremieră, la secţia Dramă - Take, Ianke şi Cadâr, de V.I.Popa, regia Lucian Sabados, scenografia Viorica Petrovici -, este cel care va deschide, în luna septembrie, seria premierelor la teatrul Toma Caragiu.

Teatrul de Revistă Majestic a încheiat stagiunea cu avanpremiera spectacolului Bonsoir, Paris! regia şi coregrafia Marcela Ţimiraş, scenografia Ovidiu Pascal, conducerea muzicală Viorel Gavrilă, spectacol de cabaret pe care îl puteţi vedea din toamnă pe scena teatrului nostru.

Teatrul pentru copii Ciufulici pregăteşte şi el o surpriză micilor săi spectatori, aşteptându-i în stagiunea viitoare cu o nouă producţie, spectacolul Fantoma din Canterville, după Oscar Wilde, regia şi adaptarea Gabriel Apostol, scenografia Daniela Drăgulescu.

Pentru Teatrul Toma Caragiu, stagiunea recent încheiată a fost plină de evenimente şi întâmplări teatrale, încununate cu nominalizări şi importante premii: Ada Simionică, actriţă a Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul Hilda din spectacolul And Bjork, of Course.., la GALA PREMIILOR UNITER 2009, EDIŢIA A XVII-a.

La Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio, Piteşti, ediţia a XII-a, Studio Inter Fest, 12.12.2008 spectacolul „Regina frumuseţii din Leenane” de Martin Mc.Donagh a obţinut:
- Andreea Vulpe Premiul pentru cea mai bună regie;
- Oxana Moravec Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină: Maureen;
- Dan Titza Premiul pentru cea mai bună scenografie.
Teatrul de Revistă Majestic a primit Diploma de Excelenţă la Festivalul de Umor „Constantin Tănase” de la Vaslui, ediţia a XX-a pentru supershowul „Clepsidra cu aripi” şi muzicalul pentru copii şi tineret - „Cartea junglei” (06.12.2008).
O frumoasă participare a avut Teatrul pentru copii Ciufulici la Festivalul Internaţional de animaţie „Gulliver” Galaţi, ediţia a XVI-a, 07.11.2008 cu spectacolul „Pinocchio” de Carlo Colodi, unde s-au obţinut:
-Premiul pentru cea mai bună regie Gabriel Apostol;
-Premiul pentru cea mai bună scenografie - Daniela Drăgulescu;
-Premiul pentru cea mai bună interpretare - Nelu Neagoe şi Carmen Bogdan.
Deasemenea, în stagiunea 2008-2009, toate secţiile Teatrului Toma Caragiu au participat, la prestigioase Festivaluri naţionale şi internaţionale:
Octombrie 2008
4 oct - Participarea sectiei Papusi cu spectacolul Pinocchio dupa Carlo Collodi adaptare si regie Gabriel Apostol, in cadrul Festivalului Internaţional de teatru pentru copii« 100, 1.000, 1.000.000 de poveşti » organizat de Teatrul Ion Creangă Bucureşti.
10 oct - Participarea sectiei Drama cu spectacolul D'ale Carnavalui de I.L.Caragiale, regia Lucian Sabados, in cadrul Festivalul Naţional de Comedie Galaţi 2008, Editia a XX-a
12 oct - Participarea sectiei Revista cu musicalul Cartea Junglei de Diana Medan dupa Rudyard Kipling, regia si coregrafia Marcela Timiras si supershow-ul Clepsidra cu aripi de Cornel Udrea, regia si coregrafia Marcela Ţimiraş, în cadrul Festivalului Umorului "Constantin Tănase” de la Vaslui.
20 oct - Participarea sectiei Drama cu spectacolul Don Juan de B.P. Moliere, în regia lui Laszlo Bocsardi, în cadrul Festivalului de Teatru clasic de la Arad, Editia a XV-a
Noiembrie 2008
3 noi.- spectacolul Frumos de Jon Fosse, regia Vlad Massaci, scenografia Andu Dumitrescu, spectacol prezentat în secţiunea OFF a Festivalului Naţional de Teatru Bucureşti
4,5 noi. - în cadrul secţiunii Spectacole româneşti de top a Festivalului Naţional de Teatru a fost prezentat spectacolul Regina frumuseţii din Leenane, de Martin McDonagh, regia Andreea Vulpe, scenografia Dan Titza
22 noi.- în cadrul Festivalului Dramaturgiei Contemporane Braşov, spectacolul Preţul iubirii...(după piesele Nunta şi Cerere în căsătorie de A.P. Cehov), regia Alexandru Dabija, scenografia Cosmin Ardeleanu
16 noi.- în cadrul Festivalului de Dans Sibiu 2008- participare cu supershow-ul Clepsidra cu aripi, de Cornel Udrea,regia şi coregrafia Marcela Ţimiraş, scenografia Ovidiu Pascal
6. noi.- în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi „Gulliver” Galaţi, a fost prezentat spectacolul Pinocchio, de Gabriel Apostol după Carlo Collodi, regia Gabriel Apostol, scenografia Daniela Drăgulescu.
Decembrie 2008
12 dec.- în cadrul Festivalului Teatrelor de Studio de la Piteşti, spectacolul Regina frumuseţii din Leenane, de Martin McDonagh, regia Andreea Vulpe, scenografia Dan Titza
Martie 2009
27 mar.- Teatrul Polski, Poznan, Polonia - prezenţa în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Close Strangers a spectacolului Plastilina de Vasili Sigarev, regia Radu Afrim

 

Back To Top