Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Românii din Chicago au avut de curând bucuria de a participa la inaugurarea Centrului Cultural şi la inaugurarea Bibliotecii Româneşti din zonă. Participanţilor li s-a oferit astfel ocazia de a admira cele peste 12.000 de volume de care dispune biblioteca, adunate, păstrate şi inventariate de-a lungul anilor de către domnul Steven Bonica, preşedintele organizatiei Romanian American Network.

Cărţile sunt în proporţie de peste 80% în limba română, restul fiind în limba engleză. Chiar dacă America este încă în recesiune, românii din zonă au oferit un exemplu demn de urmat, demonstrând că mai există oameni iubitori de carte. Zeci de români au fost implicaţi direct în finalizarea acestui sediu, unii contribuind cu bani, alţii (majoritatea) cu zeci sau sute de ore de muncă voluntară. Dărâmarea vechilor pereţi, construirea celor noi, punerea de gresie, parchet, geamuri, zugrăvitul, asamblarea rafturilor etc, etc - aproape tot ce s-a realizat aici se datorează românilor din Chicago şi din împrejurimi.
Efortul lor nu a trecut neobservat de către autorităţile locale. Recent, primăria oraşului Chicago a acordat o serie de diplome de recunoaştere a meritelor centrelor culturale din zona metropolei Chicago în păstrarea limbii, culturii şi tradiţiilor naţionale ale ţărilor din care provin imigranţii care au contribuit la edificarea centrelor. Printre acestea s-a numărat - după cum era de aşteptat - şi Biblioteca şi Centrul Cultural Românesc.
Românii de aici au în sfârşit o bibliotecă unde să poată citi sau de unde să poată împrumuta o carte românească. Ei au acum şi posibilitatea de a participa la serate muzicale, seri de film, poezie, lansări de carte sau orice alt eveniment cultural pe care şi-l doresc.
Totodată este un bun prilej pentru românii de aici şi de pretutindeni de a sprijini Centrul cu donaţii de carte în limba română.
În vecinătatea noului sediu va lua fiinţă în curând şi Camera Româno-Americană de Comerţ şi Industrie, cât şi un birou de avocatură şi o cofetărie românească.

 

Back To Top