Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

brazi industrial parcSocietatea Brazi Industrial Parc SA, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Prahova, a fost obligată, printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Piteşti, la plata sumei de 4.213.690 lei în favoarea unei societăţi comerciale, suma reprezentând despăgubiri acordate de instanţă în urma unor decizii ale conducerii instituţiei considerate abuzive, care au defavorizat societatea comercială reclamantă.

SC DALEX Montaj SRL este societatea în conturile căreia SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA trebuie să verse aproximativ un milion de euro. Instanţa Curţii de Apel Piteşti care a judecat dosarul, după ce acesta a fost strămutat din Prahova, a hotărât în dosarul 8674/105/2012 ca pârâta (Industrial Parc SA) este obligată să plătească către reclamantă, prin sentinţă definitivă, suma de 4.213.690 lei. Hotărârea a fost dată în data de 6 noiembrie 2013.

Societatea Dalex a dat în judecată Brazi Industrial Parc după ce fosta conducere i-a reziliat contractul de închiriere pe care Dalex îl avea pe mai multe spaţii din incinta parcului. Societatea a reclamat, la momentul respectiv, că Brazi Industrial Parc i-a reziliat în mod abuziv contractul, după ce societatea a făcut investiţii majore în locaţia închiriată. În consecinţă, instanţa i-a dat dreptate SC DALEX, în detrimentul Parcului, obligând instituţia la plata despăgubirilor de mai sus.

Probleme la Parc – istoric controversat

Concedieri colective

Managementul din ultimii ani au adus societatea Brazi Industrial Parc în situaţia de a-şi reduce permanent activitatea. Procedura de concediere colectivă a fost demarată ca urmare a situației economico – financiare, după ce au fost parcurse alte etape, precum blocarea posturilor vacante, neprelungirea contractelor pe durată determinată și neocuparea posturilor devenite vacante ca urmare a pensionării unor angajați, scriu jurnaliştii de la prahovabusiness.ro.

DOI FOŞTI DIRECTORI AI SC BRAZI INDUSTRIAL PARC, TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ DE DNA

Jurnaliştii de la observatorulph.ro scriau, acum un an, că procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a doi foşti directori ai SC Brazi Industrial Parc SA Negoieşti, precum şi a unui fost consilier juridic, acuzaţi că în perioada 2005-2008 au vândut din patrimoniul societăţii mai multe bunuri la o valoare inferioară faţă de cea stabilită de evaluatorul autorizat.

Revenim cu detalii legate de conflictul Dalex – Brazi Industrial Parc

Foto: observatorulph.ro

Back To Top