Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

palatul administrativ ploiestiSurse DNA au confirmat pentru jurnaliştii de la gandul.info că procurorii DNA au ajuns miercuri dimineaţa la sediul Consiliului Judeţean Prahova pentru a ridica documente din cadrul instituţiei. Revenim cu amănunte

UPDATE INFO:

"Se ridică nişte documente de la Consiliul Judeţean Prahova, însă în legătură cu ce dosar nu pot să vă spun", a declarat corespondentului MEDIAFAX procurorul-şef al Serviciului teritorial Ploieşti al DNA, Gabriel Lucian Onea.

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a afirmat că nu are cunoştinţă despre acţiunea pe care DNA o desfăşoară la sediul Consiliului Judeţean, că este în concediu şi că nu se află în Ploieşti.

Acţiunea procurorilor DNA are loc în contextul în care săptămâna trecută a fost arestat pentru trafic de influenţă Răzvan Alexe, fiind acuzat că ar fi primit peste 5 milioane de lei de la administratorul unei firme (detalii aici) care are contracte cu Consiliul Judeţean Prahova.

UPDATE 2:

Ofiţerii DNA au solicitat copii după numeroase contracte de achiziţii, documente care au fost puse la dispoziţia anchetatorilor de către şeful Serviciul achiziţii publice şi contracte, din cadrul Direcţiei Patrimoniu a Consiliului Judeţean Prahova. Trei angajaţi au cărat cele câteva kilograme de dosare în biroul vicepreşedintelui Sebastian Danielescu, în care se află ofiţerii DNA.
Sursa: observatorulph.ro

Update

Procurorii DNA Ploieşti au ridicat, miercuri seară, trei cutii cu documente de la sediul Consiliului Judeţean Prahova, unde au stat peste cinci ore, studiind acte de achiziţii publice care ar avea legătură cu dosarul în care este arestat Răzvan Alexe, inculpat şi într-un dosar de evaziune fiscală, titrează mediafax.ro

Procurorii au solicitat documente privind achiziţii publice făcute de instituţie în anii 2012 şi 2013, acte în care apare numele firmei Star T&D, care are contracte cu CJ Prahova. Până la această oră, procurorii nu au fost interesaţi de activitatea altor firme, titrează jurnaliştii de la mediafax.

Back To Top