Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

LANŢUL MASONIC PRAHOVEAN
Categorie: Dezvăluiri

Întâlnirea de vineri, când Eugen Ovidiu Chirovici şi-a lansat, la Ploieşti, ultimul său roman intitulat „Labyrinth.com”, a fost un bun prilej pentru adunarea în acelaşi loc a membrilor francmasoneriei din Prahova. În acest judeţ, în momentul de faţă există cinci loji masonice, patru în Ploieşti şi una în Sinaia. Numele celor patru loji din Ploieşti sunt „Fraternitatea”, „Prahova”, „Acacia” şi „Columna lui Traian”. Cea de la Sinaia a fost botezată „Axis Mundi”. Alături de mai bine de 200 de loji din ţară, ele sunt afiliate Mari Loji Naţionale Române (MLNR), conduse de marele maestru Eugen Ovidiu Chirovici. MLNR este principala obedienţă regulară din România şi singura care are recunoaşterea United Great Lodge of England (Marea Lojă Unită a Angliei). Anglia este considerată ţara mamă a întregii masonerii speculative, primele ateliere francmasonice de aici fiind înregistrate în 1715.

Prim-marele supraveghetor prezent în Ploieşti

Exceptându-l pe Chirovici, cea mai importantă figură din MLNR, prezentă la lansarea cărţii „Labyrinth.com”, a fost Virgil Niţulescu. Acesta este ploieştean şi deţine funcţia de prim-mare supraveghetor în cadrul MLNR. Prim-marele supraveghetor este unul dintre cei unsprezece ofiţeri ai unei loji, fiind indispensabil în cadrul oricărei ceremonii masonice.

Fraţii Strâmbeanu şi Necula

Amestecaţi cu profanii sau cu alţi membri ai ordinului, mai puţin cunoscuţi la nivel public, vineri au mai putut fi văzuţi masonii Adrian Strâmbeanu (directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti), Gheorghe Necula (şeful RAR Prahova), Iancu Pepino, patronul Sparta Security şi Florin Bălteanu (şeful reprezentanţei KIA din Prahova). Dintre politicienii masoni, au putut fi văzuţi liberalul Adrian Lupu (candidat la Senat în urmă cu un an) - dator vândut, din câte vorbesc gurile rele, unor oameni care l-au ajutat în campania electorală, Costel Horghidan (traseist politic din gruparea lui Florin Anghel şi fost director la Drumuri şi Poduri - în vremea când Anghel conducea CJPh) şi Marius Mateescu (fost preşedinte a filialei prahovene a Partidului Ecologist Român, actualmente consilier municipal la Ploieşti din partea PNG).

Masonul Semcu a fost absent

Una dintre absenţele care a surprins vineri, ţinând cont de locul desfăşurării acţiunii, a fost cea a lui Adrian Semcu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi şef al organizaţiei PNL Prahova. Potrivit informaţiilor APH, masonul Semcu activează în loja SPHINX din Bucureşti şi intenţionează să se mute la o lojă din Ploieşti.

Se pare că Semcu a făcut parte şi din loja Dale Woodward, unde a fost alături de alţi fraţi prahoveni, dintre care primarul PNL din Sinaia, Vlad Oprea, şi deputatul Cristian Burlacu. În prezent, aceştia s-au transferat în loja Axis Mundi din Sinaia. Alte personalităţi marcante ale clasei politice prahovene sunt Emil Calotă, fost primar al Ploieştiului, Mircea Cosma, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Nicolae Alexandri şi doctorul Bogdan Nica, politicianul care a candidat, anul trecut, la alegerile parlamentare, pentru un post de senator într-un colegiu ploieştean. Toţi aceştia au lipsit de la festivitatea de lansare a „labirintului” scris de Chirovici.

Calfele liberale din Sinaia

De altfel, Axis Mundi a fost în ultima vreme „victima” unui asalt liberal. În urmă cu un an, aici au fost iniţiaţi, la aceeaşi ţinută (întâlnire), PNL-iştii Mircea Roşca, Remus David şi Radu Savopol. Mircea Roşca este consilier judeţean, unul dintre cei mai fideli apropiaţi ai lui Adrian Semcu, şi conduce organizaţia PNL din Comarnic. Remus David e consilier local în Sinaia şi cumnat al primarul Vlad Oprea, iar Radu Savopol - de asemenea consilier local în Sinaia- este un cunoscut patron de baruri din „Perla Carpaţilor”, susţinător necondiţionat al edilului Oprea.

Filonul „Valea Prahovei”

Pe filieră politică, Savopol a fost numit în urmă cu un an director general al Cazinoului din Sinaia. Potrivit datelor deţinute de APH, Roşca, David şi Savopol au gradul de „calfă” - al doilea din cele trei ale masoneriei albastre, situat între „ucenic” şi „maestru”. Întâlnirile bilunare ale masonilor din Axis Mundi au loc la Cazinoul oraşului, condus de Savopol. În Axis Mundi îl găsim şi pe consilierul personal al primarului Vlad Oprea, Marian Valerie Panait - protagonistul mai multor scandaluri legate de retrocedări, posesorul unei averi care distonează puternic cu veniturile sale oficiale şi chiriaş al unei locuinţe ANL din Sinaia. Niciunul dintre cei de mai sus nu a venit la lansarea cărţii lui Eugen Ovidiu Chirovici.

Sebastian Ignat. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top