Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

toni-greblaEXCLUSIV RISEPROJECT.RO: Irakianul Loay (Mohamad) Al Dulaimi, declarat indezirabil pe teritoriul României, își planifica liniștit afacerile într-o cafenea bucureșteană deținută de fiul senatorului PSD, Toni Greblă, ales luni 16 decembrie 2013 judecător al Curţii Constituţionale. Al Dulaimi a fost monitorizat de Serviciul Român de Informații încă de la începutul anilor 2000 și expulzat din țară în iulie 2006.

Cu toate acestea, el și-a continuat afacerile la București, sub identități false, reușind să pună la punct o vastă rețea de migrație ilegală și de preluare a unor companii românești cu datorii fie la stat, fie către terți.

În prezent, irakianul este condamnat definitiv pentru trafic de migranți.

Cu „Broscuța", de la Greblă jr. la irakieni

RISE Project a descoperit că mama lui Al Dulaimi a preluat în noiembrie 2008 o cafenea de la Silviu Mihai Greblă, fiul senatorului PSD, care era asociat cu Ana Maria Gheorghe – o fostă prezentatoare TV. Cafeneaua "Cafe de la Grenouille", frecventată de Al Dulaimi, funcționa pe firma Broscuta Oaky Coffe SRL, înființată de Greblă jr. și de Gheorghe.

Senatorul Toni Greblă susține că, de fapt, fiul său a vândut firma direct către irakian, deși în acte apare mama acestuia din urmă: „Nu a cedat firma, ci a vândut-o lui Mohamad Al Dulaimi. Acesta își bea cafeaua acolo. Fiul meu a încercat să facă o afacere, nu i-a reușit și din acest motiv a renunțat", a explicat parlamentarul.

Back To Top