Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

str cercului stalp 1O familie din Ploieşti trăieşte zi de zi cu teama că un stâlp pe care nu-l mai revendică nimeni se va prăbuşi peste casă. Stâlpul de lemn s-a înclinat spre locuinţa oamenilor şi, în ciuda sesizărilor repetate, nimeni nu-şi asumă proprietatea acestuia. Mai mult decât atât, până şi solicitările Regiei Autonome de Servicii Publice către Electrica şi Romtelecom au rămas nerezolvate! Aşa că ce trebuie să facă oamenii? Să aştepte să cadă stâlpul şi să se roage să nu-i prindă prin curte!

Stâlpul se află la intersecţia străzilor Rudului şi Cercului. De multă vreme, acesta s-a înclinat periculos spre casa familiei Niţu. Oamenii au făcut imediat sesizări către Regia Autonomă de Servicii Publice, Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia SA şi Romtelecom, toate cu număr de înregistrare. Prima adresă către Electrica datează din 24 mai.

La rândul ei, RASP a trimis solicitări celor două firme pentru rezolvarea problemei.

Ca să vedeţi cum înţeleg unii să-şi asume responsabilitatea şi cât preţ pun pe siguranţa noastră, atingeţi fără frică firele acestei poveşti uluitoare:

REGIA AUTONOMĂ DE SERVICII PUBLICE către Niţu Georgiana, str. Rudului, nr. 166, Ploieşti:
Referitor la solicitarea dvs. înregistrată la Primăria Ploieşti, la nr. 13885/20.08.2013, înregistrată la RASP la nr. 4248/23.08.2013, vă transmitem următoarele:
*În urma verificărilor în teren, stâlpul din lemn este amplasat pe Strada Cercului, la intrarea de pe Strada Rudului, în dreptul nr. 166 şi acesta nu face parte din sistemul de iluminat public al municipiului Ploieşti.
*Pe stâlpul menţionat sunt amplasate reţele de alimentare energie electrică şi reţele de telefonie.
*Sesizarea dvs. al transmis-o către CS Electrica şi Romtelecom SA, deoarece demontarea, reamplasarea sau schimbarea acestui stâlp nu le poate face decât proprietarul stâlpului.

2. REGIA AUTONOMĂ DE SERVICII PUBLICE către Romtelecom SA (23.08.2013)
Referitor: stâlp din lemn înclinat Str. Cercului
Vă transmitem ataşat solicitarea d-nei Niţu Georgiana adresată Primăriei Ploieşti referitoare la un stâlp din lemn înclinat situat pe Str. Cercului, în dreptul nr. 166.
Vă rugăm să analizaţi această solicitare şi, dacă stâlpul este în proprietatea Romtelecom SA, să soluţionaţi problema semnalată de petentă. Menţionăm că, pe acest stâlp, sunt montate reţele de telefonie şi cablu TV.

3. REGIA AUTONOMĂ DE SERVICII PUBLICE către Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia SA (23.08.2013)
Vă transmitem ataşat solicitarea d-nei Niţu Georgiana adresată Primăriei Ploieşti referitoare la un stâlp din lemn înclinat situat pe Str. Cercului, în dreptul nr. 166.
În răspunsul dvs. nr. 6674/24.05.2013 către d-na Niţu Georgiana, afirmaţi că stâlpul respectiv aparţine societăţii Romtelecom SA şi că nu deţineţi stâlpi pe Strada Cercului, dar, în urma verificării în teren, pe Str. Cercului au fost identificaţi stâlpi din lemn cu reţea de distribuţie energie electrică, unul dintre aceştia fiind schimbaţi de curând. Vă rugăm să analizaţi această solicitare şi, dacă stâlpul este în proprietatatea SC Electrica SA să soluţionaţi problema semnalată de petentă.

4.ELECTRICA SA către Niţu Georgiana (12.09.2013)
Urmare a adresei dvs. depusă la Primăria Ploieşti şi redirecţionată către Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Ploieşti, în care sesizaţi existenţa unui stâlp înclinat la adresa menţionată, după verificările în teren vă comunicăm următoarele:
Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Ploieşti deţine reţea electrică pe Strada Cercului, dar stâlpul la care faceţi referire nu susţine reţea electrică şi nu a aparţinut niciodată şi nici nu aparţine în prezent Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice.

Adică să ne lămurim şi noi....

Iniţial, Electrica transmisese petentei că nu are stâlpi pe Strada Cercului. Abia când s-a îngroşat gluma, după adresa RASP făcută în urma analizării situaţiei pe teren, furnizorul a recunoscut că are, dar a precizat că stâlpul înclinat nu-i aparţine. În acest moment, stâlpul mai are doar reţea de cablu. Firul vechi de telefon a fost tăiat, în urmă cu puţină vreme, de nişte municitori. Iar angajaţii firmelor de cablu le-ar fi spus oamenilor că stâlpul nu-i al lor şi că ei îşi pot muta reţeaua, dacă este înlăturat.

Cum au spulberat angajaţii Electrica misterul: Ah, păi e al nostru!

După cum aţi putut vedea mai sus, RASP şi Electrica au făcut cercetări la faţa locului. Am fost şi noi acolo. Pe îngusta stradă a Cercului se mai află un stâlp identic, tot cam într-o rână şi el, dar care este conectat atât la reţeaua electrică, cât şi la cele de iluminat public şi cablu!

De departe însă, cel mai interesant lucru este următorul: Când echipa Electrica a sosit pe Strada Cercului, muncitorii s-ar fi exprimat clar, după cum spune un martor: „A, păi e al nostru!"
De fapt, pe partea cu casa, mai rezistă şi plăcuţa specifică stâlpilor de curent. Înscrisurile, din păcate, nu se mai văd.

Somn uşor!

Desigur, stâlpul care stă să cadă n-ar fi o problemă tehnică prea mare... Familia ameninţată o poate rezolva cu nişte frânghii şi o drujbă. Dar dacă stâlpul nu-i aparţine omului, cum să-l taie? Mai ales că e „racordat"! Culmea ar fi ca, după ce-l dă jos, să apară imediat proprietarul! De fapt, asta şi merită. Ca oamenii să pună jos nenorocitul de stâlp şi să doarmă liniştiţi în casă. Pentru că cei care trebuie să răspundă de el sigur dorm duşi!

Ciprian RADU

str cercului stalp
str cercului stalp 2

 

Back To Top