Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

RomatsaCompania Teamnet International, care a facut parte din grupul Asesoft al lui Sebastian Ghiță, este frunizorul a doua servicii critice în situații de urgență precum accidentul aviatic din Apuseni. Astfel, Teamnet furnizează softul de planificare și coordonare a misiunilor de căutare și salvare de către Romatsa (Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian), precum și partea software și de localizare GIS pe harta pentru serviciul 112 gestionat de STS.

În 2009, data atribuirii contractului cu Romatsa, TeamNet făcea parte din grupul Asesoft, al carui pachet majoritar era deținut de Sebastian Ghiță. Acum, acționar majoritar al Teamnet este Bogdan Padiu, care este și CEO.

Aplicația software de planificare și coordonare a misiunilor de căutare și salvare de către Romatsa a fost furnizată de Teamnet International, contract în valoare de 415.000 euro fără TVA, atribuit în luna februarie 2009, arată datele din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). În 2009, TeamNet făcea parte din grupul Asesoft, al carui pachet majoritar era deținut de Sebastian Ghiță. Acum, acționar majoritar al Teamnet este Bogdan Padiu, care este și CEO.

Sursa: hotnews.ro

Back To Top