Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

marius nica nasul tvMarius Nica, ministrul propus pentru portofoliul Fondurilor Europene, este fost ofiter al Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA), serviciul secret al Ministerului Apararii Nationale. De altfel, studiile la Academia Nationala de Informatii a SRI le-a facut pe locurile destinate MApN (de regula, in fiecare an scolar, MApN-ului ii sunt dedicate cinci locuri, iar IGPR-ului – adica DGIPI -, alte cinci, astfel ca studentii acestei academii stiu de la bun inceput in ce serviciu de informatii vor fi incadrati dupa absolvire.

In CV-ul sau public, Marius Nica spune ca este licentiat in Jurnalism, Comunicare, Psiho – Sociologie Comportamentala si ca s-a ocupat in in cadrul MApN (DGIA) de prelucrare, analiza si sinteza informatii: "manager recrutare personal in vederea incadrarii in M.Ap.N". Si acum partea frumoasa, netrecuta in CV: Marius Nica, viitorul ministru al Fondurilor Europene a lucrat in cadrul DGIA in compartimentul care se ocupa de monitorizarea presei, inclusiv de recrutarea jurnalistilor.

ce ați citi mai sus este dezvăluirea jurnalistei Emilia Șercan postată pe pagina persoană de Facebook. Nasul TV a preluat informația, a dat un search pe google, unde, desigur, a dat peste moaca altui Marius Nica decât ministrul. Copy/Paste și gata porcăria. Bine că nu a scris Nașu și ceva de genul – „după o documentare de o lună și jumătate în care am băut multă informație la cârciuma Schengen (n.r. – proprietar Radu Moraru), l-am găsit pe acoperit"! Gafă! :)

Link aici (până găsește Moraru butoanele să scoată poza)

Back To Top