Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

sandu tudorPăulești este comuna prahoveană unde alegerile parțiale l-au înscăunat în funcție pe fostul vice al localității, domnul Sandu Tudor. Despre domnul Tudor am mai scris, în perioada în care fiica domniei sale lucra la un cabinet de avocatură care avea contract direct cu primăria Păulești. Iar domnul Tudor era vice! Atunci ne-a sunat o doamnă avocat ca să ne certe, ca pe niște provinciali ce suntem, dânsa fiind cel puțin bucureșteancă get-beget, după ton și logoree. Fiind nervos din fire, am ascultat obrăznicia până când mi-am uitat politețea acasă și i-am răspuns doamnei avocat așa cum dânsa bine a observat, ca un ziarist de provincie ce sunt. După cum observați aici, atât de supărată a fost doamna avocat, încât, în numele dreptății care o caracterizează, a schimbat reclama de la cabinetul dânsei de avocatură din Păulești, scoțând numele fiicei vicelui de la acea vreme, Sandu Tudor, de pe frontispiciu.

După tevatură, vă povesteam și despre cum se numea Tudor primar în acte, deși el era doar viceprimar. Detalii aici.

A trecut și asta, au venit alegerile, domnul Tudor a fost înscăunat oficial în funcție. La vremea respectivă, am asistat și noi, cei din presă, la o ședință a PSD Păulești unde, alături de senatorul Daniel Savu, noul pesedist Sandu Tudor (tocmai trecuse de la PNL în barca PSD, chiar înainte de anunțarea candidaturii) se jura că va apăra interesele comunității locale, va fi un partener pentru contribuabil, pentru cetățean și pentru societățile de pe raza comunei. Astfel, Sandu a ieșit primar, promițând, practic, nimic altceva decât că va respecta legea.

Odată ce a ajuns șeful administrației locale din Păulești, întocmai ca un baron mic de România, după grai și după port, vorba baladei, Tudor a început să facă ce știe el mai bine – să-și folosească funcția și ștampila după pofta inimii.

Atât de bine gestionează Tudor relația cu cetățenii contribuabili, încât o mulțime de firme de pe teritoriul comunei Păulești sunt în faliment în urma tratamentului de care „beneficiază" din partea autorităților locale.

Dacă o administrație de tip european trebuie să fie în slujba cetățeanului, la Păulești administrația se transformă într-o corvoadă pentru cetățean.

Acest text este cu sursă deschisă, ca să închid, din start, gura mâncătorilor de chestii necomestibile – mergeți singuri și întrebați la unul dintre agenții economici terorizați de reprezentanții administrației locale din Păulești. Îl cheamă Durlescu, vrea să dea detalii oricărui ziarist doritor de informații și documente, este proprietarul spațiului comercial unde este magazinul Maya din Păulești.

Omul este exasperat și nu vrea decât dreptate. Am mai scris despre cazul lui, invit colegii din presă să scrie și ei despre subiect (chiar și fără sursă, fac eu cinste).

Pe scurt, Durlescu a concesionat, a construit, iar acum primarul Sandu Tudor vrea să îi anuleze concesiunea, astfel încât omul să piardă miliarde de lei. Pe baza unui raport făcut de un expert tocmit de Tudor&Co, pe niște constatări luate din satelit, cu aproximări și estimări din burtă. Ce interes are Consiliul Local Păulești și primarul Sandu Tudor în povestea asta și lista cu firmele care sunt lovite în plin de abuzurile administrației din Păulești – zilele următoare, pe blog și pe portalul Actualitatea Prahoveană.

PS: Conflictul dintre Tudor și mai mulți agenți economici din comuna Păulești, ori oponenți politici ai acestuia, este mai vechi. După o discuție serioasă cu omul, survenită după publicarea articolului despre cabinetul de avocatură în care a lucrat (sau încă mai lucrează, nu știu sigur) fiica domniei sale, Tudor mi-a dat asigurări că este plin de bune intenții și că, după ce va fi ales primar, ceea ce s-a și întâmplat, va fi un garant al corectitudinii și legalității în comună.

De un an, oamenii de acolo nu s-au mai plâns, eu gândindu-mă că administrația de acolo și-a revenit, iar acum, însă, am primit șapte telefoane într-o săptămână, toate legate de abuzurile din Păulești. Revin, că e interesant! Bonus: lista agenților economici care vor să facă răscoală în Păulești :)

Text preluat de pe blogul autorului

Back To Top