Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

razvan burleanuUn nou joc ar putea apărea, curând, în nomenclatorul sporturilor din România. Este vorba de „minifotbal" – fotbalul jucat, în șase contra șase, pe un teren de handbal. În timp ce liderii ei fac afaceri controversate cu terenuri luate de la stat, organizația de amatori intitulată „Federația de Minifotbal din România" așteaptă să primească aviz de la Ministerul Sportului și să devină, astfel, federație profesionistă. Prin acordarea acestui aviz, va fi eliberată calea pentru alocările bugetare destinate acestui joc.

Echipa României a devenit, în noiembrie 2014, campioană europeană pentru a cincia oară la rând și s-a clasat, luna trecută, pe locul trei la Campionatul Mondial de Minifotbal, găzduit de SUA.

În țară, „oamenii minifotbalului" au pus deja stăpânire pe fotbalul mare. Răzvan Burleanu, fostul președinte al Federației de Minifotbal, a fost ales, primăvara trecută, președinte al Federației Române de Fotbal.

RISE Project a publicat, în urmă cu un an, o investigație care arăta felul în care Burleanu se folosea de numele Federației de Minifotbal pentru a dobândi terenuri de la stat, în interes personal, pe care ajungea să și le însușească în urma unor licitații de fațadă. (Detalii AICI).

Citiți, mai jos, un articol despre afacerile cu terenuri de minifotbal făcute de Ioan Onicaș (45 de ani), cel care i-a luat locul lui Burleanu în fruntea acestei federații. El și-a ridicat una dintre bazele sportive pe un teren concesionat de la stat, în posesia căruia a intrat după ce a participat la o licitație la care „a concurat" cu sine însuși.

Articolul integral - RISEPROJECT.RO

Back To Top