Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

iulian badescu la dnaIulian Tănase este principalul denunțător în dosarul în care este cercetat fostul primar al Ploieștiului, Iulian Badescu, notează ph-online.ro.

Tanase, finul fostului edil, a formulat o declarație în fata procurorilor în care povestește cum Iulian Bădescu l-a împuternicit să efectueze diferite tranzacții ale cărui beneficiar era fostul primar. Printre acestea se află și contractul de vânzare-cumpărare a vilei situată în cartier Albert.

Potrivit declaratiilor denuntatorului, Iulian Badescu "a fost cel care a hotarat ca imobilul respectiv sa faca obiectul unei promisiuni de vanzare-cumparare incheiat intre BIPRESS SRL Plopeni (in calitate de cumparator) si Asesoft International SRL Ploiesti (vanzatorul imobilului)."

Reamintim faptul ca societarea BIPRESS SRL a fost administrata de Iulian Tanase, finul fostului primar al Ploiesitului, in realitate insa, adevaratul beneficiar al contractelor si bunurilor derulate sub aceasta firma fiind Iulian Badescu.

Detalii: Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, ar fi primit o vilă în cartierul Albert, de la Sebastian Ghiță

In aceeasi declaratie, Tanase povesteste cum s-a desfasurat incheierea unui alt contract prin care BIPRESS SRL cesiona marca "Drumul Vinului" catre SUNSMART INTEGRARE IT SRL Ploiesti. Pretul de cesiune transmis de Badescu lui Tanase a fost de 900.000 de lei, valoare care, asa cum a declarat acesta din urma, "a surprins-o chiar si pe avocata" care s-a ocupat de redactarea contractului.

Back To Top