Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

coruptieÎl cheamă Gheorghe Boeru și procurorii îl acuză că a aranjat contracte publice cu deputatul Sebastian Ghiță, fapt pentru care l-a denunțat și el pe primarul Andrei Chiliman. Totul s-a întâmplat în dosarul penal extins al cumnatului lui Victor Ponta.

Același Gheorghe Boeru a fost implicat direct și în afacerea Nitramonia alături de controversatul Fatih Kesser, anchetat de procurorul Victor Ponta la începutul anilor 2000.

Privatizarea frauduloasă a Nitramonia a declanșat în 2003 urmărirea penală pe numele lui Boeru și Kesser, dar nimeni n-a pățit nimic atunci.
Acum, după ce a petrecut trei săptămâni în arestul poliției prahovene, Gheorghe Boeru a fost plasat sub control judiciar. Provine dintr-o direcție a armatei și s-a lansat în afaceri imediat după revoluție. A devenit consultant pe fonduri europene, general de aviație în rezervă și urmărit penal la DNA Ploiești.

Ce a făcut Boeru în trecut

CUM A DISPĂRUT FABRICA DE EXPLOZIBILI În martie 2003, Gheorghe Boeru a semnat efectiv actele de preluare a Nitramonia Făgaraș, cel mai mare producător de explozibili din regiune, privatizat pentru doar 800.000 de dolari. Boeru nu era singur în afacere, ci îl avea partener pe controversatul Fatih Kesser, afacerist turc de origine kurdă. Ambii reprezentau atunci o companie offshore din Statele Unite prin care, de altfel, au luat Nitramonia.

La acea dată, cei doi, Boeru și Kesser, erau deja administratori la Colorom Codlea, după ce, anterior, o preluaseră și pe aceasta de la stat, prin aceeași firmă offshore (Fletcher Group LLC).

Ambele unități strategice ale industriei românești au fost băgate în faliment atât de rapid încât, tot în 2003, a și izbucnit scandalul pe tema privatizării lor. Inamic public a devenit Fatih Kesser care, spre deosebire de partenerul său, Gheorghe Boeru, era deja notoriu din cauza mai multor deturnări frauduloase de TVA comise la sfârșitul anilor 90. Adunate, fraudele au produs un prejudiciu de peste 100 de milioane de dolari.

LA ÎNCEPUT A FOST ANCHETA LUI PONTA

Cauză penală cu deturnările de TVA fusese instrumentată în 2000 chiar de procurorul Victor Ponta care l-a arestat pentru o lună pe Fatih Kesser, trimițându-l în judecată, la pachet cu niște kurzi, câțiva sirieni și doi funcționari fiscali din Constanța.

Numai că, deși era obiectul unui dosar mamut de spălare de bani, Kesser a fost eliberat repede și, la scurt timp, împreună cu Gheorghe Boeru, a preluat pe nimic întreprinderile brașovene Colorom Codlea și Nitramonia Făgăraș. Pe prima cei doi au folosit-o imediat într-o nouă fraudă fiscală, deturnând ilegal TVA în sumă de 16 miliarde lei vechi. Așa au apărut încă două dosare penale pe numele lui Boeru și Kesser.

La acea vreme, cel care a menținut presiune publică pe subiectul Fatih Kesser a fost Metin Cerchez, deputat din partea minorității turce în legislatura 2000-2004. De la tribuna parlamentului, Cerchez l-a acuzat sistematic pe Kesser că ar fi trezorierul PKK -Partidul Muncitorilor din Kurdistan, considerat organizație teroristă în toată lumea. Interpelările lui Cerchez au produs un film halucinant al răspunsurilor oficiale și al faptelor concrete.

Integral - riseproject.ro

Back To Top